Luchtkussenmachines

Luchtkussenmachines

Verpakken en beschermen met de luchtkussens van Sabé Verpakkingen

De Activa Air luchtkussenmachines zijn compacte apparaten die luchtkussenzakjes produceren naar behoefte. Deze luchtkussenmachines zijn gemakkelijk in gebruik en produceren professionele beschermende luchtkussentjes.

Het Activa Air luchtkussensysteem is een luchtkussenmachine die u kunt kopen en deze is leverbaar in 2 uitvoeringen: BP2000 en BP4000 luchtkussenmachines. Deze Activa Air luchtkussenapparaten zijn speciaal ontworpen voor ondernemingen, actief in de sector B2B of B2C. deze luchtkussen machines zijn bedoeld voor gebruikers die kleine tot middelgrote hoeveelheden producten te verpakken en te verzenden hebben.

Eén van de grote voordelen van het Activa Air luchtkussensysteem is dat u geen rollen noppenfolie of grote zakken met los opvulmateriaal of buffermateriaal meer hoeft op te slaan. de luchtkussenmachines produceren sterke luchtkussens van recycled HDPE folie of Biofolie. De ActivaAir luchtkussenmchines verbruiken een stuk minder materiaal dan de traditionele noppenfolie en de luchtgevulde kussentjes beschermen bovendien ook veel beter.

Een groot voordeel: niet huren maar kopen!

De meest luchtkussenmachines en -systemen op de Nederlandse markt worden geleverd op huurbasis of in bruikleen gegeven met daarbij een maandelijkse afname verplichting van het foliemateriaal. Wilt u dit allemaal niet, dan is het kopen van een voordelige Activa Air luchtkussenmachine wellicht een oplossing.