Mini Pak’R Luchtkussenmachine

Mini Pak’R Luchtkussenmachine

MINI PAK’R : slimme en veelzijdige luchtkussenmachine voor kleine tot middelgrote gebruikers.

De MINI PAK’R is een klein, gemakkelijk te gebruiken luchtkussenapparaat dat luchtkussens op aanvraag produceert. U kunt momenteel kiezen uit 1 luchtkussentype voor het opvullen van lege ruimtes, voor het omwikkelen, als tussenlaag, als hoekbescherming of voor het maken van een een top-laag. De voordelen van de MINI PAK’R luchtkussenmachine ziijn de compacte uitvoering, het lage gewicht en de plug&play technologie voor eenvoudig gebruik.

De juiste machine-instellingen worden automatisch geselecteerd. De Mini Pak'R luchtkussenmachine is zeer veelzijdig en maakt van folie een goed beschermende verpakking. Deze luchtkussenmachine is zeer geschikt voor kleine industriële toepassingen.

Bestel online uw Mini Pak'R luchtkussenmachine of de bijbehorende folierollen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast het Mini pak'R luchtkussensysteem nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van het Mini Pak'R luchtkussenapparaat en de folierollen**

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. Mini Pak'R folie 200x130mmx325mtr

  Mini Pak'R folie 200x130mmx325mtr

  Mini Pak'R folie Quilt Small 400x150mmx200mtr

 2. Mini Pak'R folie 200x130mmx325mtr

  Mini Pak'R luchtkussenmachine, plug&play

  Mini Pak'R luchtkussenmachine, plug&play

  Prijs per stuk: € 999,00
Producten 1 tot 2 van 2 in totaal