Luchtkussensystemen

Luchtkussensystemen

Verpakken en beschermen met de luchtkussens van Sabé Verpakkingen

De Activa Air luchtkussenmachine en de Fix-Air luchtkussenmachine zijn compacte apparaten die luchtkussenzakjes produceren naar behoefte. Deze luchtkussenmachines zijn gemakkelijk in gebruik en produceren professionele beschermende luchtkussentjes.

Het Activa Air luchtkussensysteem is een serie luchtkussenmachines die u kunt kopen en deze zijn speciaal ontworpen voor ondernemingen, actief in de sector B2B of B2C. Het is bedoeld voor gebruikers die kleine tot middelgrote hoeveelheden producten te verpakken en te verzenden hebben. Eén van de voordelen van het Activa Air systeem is dat u geen rollen noppenfolie of grote zakken met los opvulmateriaal of buffermateriaal meer hoeft op te slaan. de luchtkussenmachine produceert een sterk luchtkussenfolie van recycled HDPE folie. Het Activa Air luchtkussensysteem verbruikt een stuk minder materiaal dan de traditionele noppenfolie en het beschermt bovendien ook veel beter.

De Fix-Air Airspeed luchtkussenmachine is een apparaat dat luchtkussens en luchtkussentjes opblaast voor de middelgrote volumes en productieruns en is een huurapparaat die u geplaatst kunt krijgen bij afname van minimaal 3 rollen folie per maand. (vraag naar de voorwaarden).

Een voordeel: niet huren maar kopen.

De meest luchtkussenmachines en -systemen op de Nederlandse markt worden geleverd op huurbasis of in bruikleen gegeven met daarbij een maandelijkse afname verplichting van het foliemateriaal. Wilt u dit allemaal niet, dan is het kopen van de voordelige Activa Air luchtkussenmachine wellicht een oplossing.