Luchtkussensystemen

Luchtkussensystemen

Verpakken en beschermen met de luchtkussens van Sabé Verpakkingen

De Activa Air luchtkussenmachines zijn compacte apparaten die luchtkussenzakjes produceren naar behoefte. Deze luchtkussenmachines zijn gemakkelijk in gebruik en produceren professionele beschermende luchtkussentjes.

Het Activa Air luchtkussensysteem is een luchtkussenmachine die u kunt kopen en deze is leverbaar in 2 uitvoeringen: BP2000 en BP4000. Deze ActivaTec machines zijn speciaal ontworpen voor ondernemingen, actief in de sector B2B of B2C. Het is bedoeld voor gebruikers die kleine tot middelgrote hoeveelheden producten te verpakken en te verzenden hebben.

Eén van de grote voordelen van het Activa Air systeem is dat u geen rollen noppenfolie of grote zakken met los opvulmateriaal of buffermateriaal meer hoeft op te slaan. de luchtkussenmachine produceert een sterk luchtkussenfolie van recycled HDPE folie. Het Activa Air luchtkussensysteem verbruikt een stuk minder materiaal dan de traditionele noppenfolie en het beschermt bovendien ook veel beter.

Een voordeel: niet huren maar kopen.

De meest luchtkussenmachines en -systemen op de Nederlandse markt worden geleverd op huurbasis of in bruikleen gegeven met daarbij een maandelijkse afname verplichting van het foliemateriaal. Wilt u dit allemaal niet, dan is het kopen van de voordelige Activa Air luchtkussenmachine wellicht een oplossing.