Mini Pak’R

Mini Pak’R

MINI PAK’R : slimme en veelzijdige luchtkussenmachine voor kleine tot middelgrote gebruikers.

De MINI PAK’R is een klein, gemakkelijk te gebruiken systeem dat luchtkussens op aanvraag produceert. U kunt momenteel kiezen uit 2 verschillende luchtkussentypes die elk hun eigen applicatie hebben: het opvullen van lege ruimtes, omwikkelen, tussenlaag, hoekbescherming of een top-laag. De voordelen van de MINI PAK’R luchtkussenmachine ziijn de compacte uitvoering, het lage gewicht en de plug&play technologie voor eenvoudig gebruik.

De juiste machine-instellingen worden automatisch geselecteerd. de Mini Pak'R is zeer veelzijdig: Een machine voor 5 verschillende type luchtkussens. Van opvulmateriaal tot beschermende verpakking. Allemaal geschikt voor kleine industriële toepassingen.

Bestel online uw Mini Pak'R luchtkussenmachine of de bijbehorende folierollen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast het Mini pak'R luchtkussensysteem nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van de Mini Pak'R en de folierollen**

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. Mini Pak'R folie 200x130mmx325mtr

  Mini Pak'R folie 200x130mmx325mtr

  Mini Pak'R folie Quilt Small 400x150mmx200mtr

 2. Mini Pak'R folie 200x130mmx325mtr

  Mini Pak'R luchtkussenmachine, plug&play

  Mini Pak'R luchtkussenmachine, plug&play

  Prijs per stuk: € 999,00
Producten 1 tot 2 van 2 in totaal