Sealapparaten

Sealapparaten

Een sealapparaat of sealmachine schaft u niet zomaar aan, de juiste keuze is erg belangrijk

Sealapparaten en sealmachines zijn onmisbaar voor het afsluiten en dichtmaken van verpakkingsfolie, plastic zakken en buisfolie. Wij zijn de specialist als het gaat om goede en duurzame sealapparaten.

Welk type sealapparaat heeft u nodig?

Wij leveren uitsluitend sealapparaten en hoogwaardige sealmachines. Hierbij maken we onderscheid tussen impulssealers en heatsealers:

Impuls sealers worden het meeste gebruikt. Deze sealapparaten zijn direct gebruiksklaar en hebben een eenvoudige bediening. Deze sealmachines werken met kant-en-klare PE plastic zakjes of buisfolie. De sealbalken worden alleen verwarmd bij het op elkaar komen van de balken. Ideaal voor het veilig verpakken van allerlei producten.

De impulssealers zijn o.a. de Magneta sealapparaten, Sealboy, Sealkid, Ecosealer en diverse sealtangen zoals de Futura Portable P en de Super Poly sealtangen.

Heat sealapparaten zijn ook eenvoudig te bedienen en veelal onderhoudsvrij. Deze sealmachines hoeft u slechts een korte tijd voor te verwarmen, waarna de sealbalken continu verwarmd blijven. De heatsealers sealen hierdoor gemakkelijk uw kant-en-klare zakjes van bijvoorbeeld PP, cellofaan, aluminium- en papier laminaatfolies.

De heatsealers zijn o.a. de Futura JR, GPS sealers, Futura Portable en de Supercello sealtangen.