Sealapparaten

Sealapparaten

Een sealapparaat of sealmachine schaft u niet zomaar aan, de juiste keuze is erg belangrijk

Sealapparaten en Sealmachines zijn onmisbaar voor het afsluiten en dichtmaken van verpakkingsfolie, plastic zakken en buisfolie. Wij bieden een breed scala aan goede en betrouwbare impuls sealers en heat sealers van hoogwaardige kwaliteit voor het sluiten van folie, zakken of buisfolie.

Vooral in de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, metaal-, medische-, elektro-technische industrie en detailhandel worden onze sealapparaten veelvuldig ingezet. Kleine tot middelgrote hoeveelheden kunnen eenvoudig met een handsealer verwerkt worden. De houdbaarheid van vele producten wordt door het gebruik van het juiste materiaal en een goed sealapparaat aanzienlijk vergroot.

Welk type sealapparaat heeft u nodig?

Wij leveren uitsluitend sealapparaten hoogwaardige sealmachines. Hierbij maken we onderscheidt tussen impulssealers en heatsealers:

Impuls sealers worden het meeste gebruikt.  Deze sealapparaten direct gebruiksklaar en hebben een eenvoudige bediening. Deze sealmachines werken met kant-en-klare PE plastic zakjes of buisfolie. De sealbalken worden alleen verwarmd bij het op elkaar komen van de balken. Ideaal voor het veilig verpakken van allerlei producten.

De impulssealers zijn o.a. de Magneta sealapparaten, Sealboy, Sealkid, Ecosealer en diverse sealtangen zoals de Futura Portable P en de Super Poly sealtangen.

Heat sealapparaten zijn ook eenvoudig te bedienen en veelal onderhoudsvrij. Deze sealmachines hoeft u slechts een korte tijd voor te verwarmen, waarna de sealbalken continu verwarmd blijven. De heatsealers sealen hierdoor gemakkelijk uw kant-en-klare zakjes van bijvoorbeeld PP, cellofaan, aluminium- en papier laminaatfolies. De heatsealers zijn o.a. de Futura JR, GPS sealers, Futura Portable en de Supercello sealtangen.