Sealapparaat Futura Junior 300

Sealapparaat Futura Junior 300

Eenvoudiger sealen kan bijna niet met de Futura Junior 300 FJR

De Futura junior 300 is een heatsealer en zeer eenvoudig te bedienen. Dit sealapparaat hoeft slechts korte tijd op te warmen waarna de sealbalken continu verwarmd blijven. De Futura sealmachine sluit makkelijk kant-en-klare zakjes.

De Futura Junior 300 is een energiezuinig, handbediend seal apparaat, bedoeld voor kleine productie-aantallen van kant-en-klare zakjes. De maximum temperatuur van deze sealmachine is zo ingesteld dat het PTFE coating niet door kan branden, waardoor het sealapparaat nagenoeg onderhoudsvrij is.

De sealtemperatuur is instelbaar door een 3 standenschakelaar, afhankelijk van de dikte van de folie. De Futura Junior 300 is niet voorzien van een afsnijmes of een timer. De gebruiker van de machine bepaalt zelf de sealtijd.

Let op voor namaak! Deze sealapparaten en sealmachines zijn al door diverse producenten getracht na te maken. De kwaliteit van deze namaak-sealers laat nog al eens te wensen over. Ook zijn onderdelen dan slecht leverbaar. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn belangrijk voor u en dus ook voor ons.

Bestel online uw Futura Junior 300 FJR sealaparaat of sealmachine en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast de Futura Junior 300 FJR sealapparaten en sealmachines nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van sealapparaten en sealmachines**

Bekijk HIER film van Futura Junior 300

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Futura Junior 300 FJR sealapparaat

    Sealapparaat Futura Junior 300 FJR

    Sealapparaat Futura Junior 300 FJR

    Prijs per stuk: € 259,00
Producten 1 tot 1 van 1 in totaal