Sealapparaten GPS - RVS

Sealapparaten GPS - RVS

De GPS sealer is uitermate geschikt voor het de levensmiddelen branche

Het GPS sealapparaat is een makkelijk te bedienen sealmachine en alleen leverbaar in roestvrij staal. Deze serie sealapparaten voldoen aan alle kwaliteitsnormen die worden gehanteerd in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook bij de slagerij is dit in RVS uitgevoerde sealapparaat een welkome hulp.

Door de toepassing van één of meerdere opleg- of supporttafeltjes is het dit systeem prima geschikt voor het verpakken van grotere productieaantallen.

Het sealapparaat hoeft slechts kort te worden opgewarmd, waarna de sealbalken continu verwarmd blijven.

Let op voor namaak! Deze sealapparaten en sealmachines zijn al door diverse producenten getracht na te maken. De kwaliteit van deze namaak-sealers laat nog al eens te wensen over. Ook zijn onderdelen dan slecht leverbaar. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn belangrijk voor u en dus ook voor ons.

Bestel online uw GPS sealaparaat of sealmachine en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast de GPS sealapparaten en sealmachines nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van sealapparaten en sealmachines**

Bekijk HIER film GPS sealer

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. GPS 200 sealapparaat

  RVS Sealapparaat GPS 200

  Sealapparaat GPS 200 tafelsealer uitgevoerd in RVS

  Prijs per stuk: € 310,00
 2. GPS 300 sealapparaat

  RVS Sealapparaat GPS 300

  Sealapparaat GPS 300 tafelsealer sealmachine, Roestvrij staal

  Prijs per stuk: € 369,00
Producten 1 tot 2 van 2 in totaal