Impulssealers

Impulssealers

Impulssealers zijn direct gebruiksklaar

Met een impulssealer kunt u gelijk aan het werk. Deze sealapparaten hebben een eenvoudige bediening en deze lasapparaten sluiten kant-en-klare zakjes of buisfolie waarmee u zelf zakjes kunt maken. De sealbalken van deze sealmachines worden met een 'impuls' verwarmd bij het aandrukken van de balken en daarna koelen de sealbalken direct weer af.

Deze sealapparaten zijn ideaal voor het verpakken van allerlei producten in plastic zakjes en zakken of buisfolie en worden toegepast bij winkels, magazijnen, drukkerijen, productie etc. Deze sealers zijn geschikt voor het sluiten van kunststof verpakkingsmateriaal van LDPE, HDPE en PP folie.

- Ecosealer : de Ecosealer is eenvoudig, sterk en betrouwbaar voor het sealen van enkele zakjes of kleinere productieruns. Dit type sealapparaat is leverbaar in de breedtes 200, 300 en 400 mm.

- Sealkid : de opstap naar de professionele sealapparatuur, uit te breiden met oplegtafel, rolhouder. De Sealkid serie is leverbaar inde breedtes: 235, 320, 420 en 620 mm.

- Sealboy : al jaren een topper en een zeer goede sealmachine voor dagelijks en zeer regelmatig gebruik in magazijn of bij productie. Ook uit te breiden met diverse hulpstukken. De Sealboy is leverbaar in de breedtes: 235 en 320 mm.

- Sealboy Magneta : door de magneetsluiting geeft deze sealmachine een contante sealkwaliteit. De optionele oplegtafel en rolhouder zijn hierbij ook handig. De Sealboy Magneta is leverbaar in de breedtes : 235, 420 en 620 mm.

- Sealmaster Magneta : een uitgebreide serie hoogwaardige sealers met magneetsluiting voor de industrie. Ruime keuze in uitvoeringen met vele opties en hulpstukken leverbaar. Deze Magneta serie is leverbaar in de breedtes: 320, 420, 520, 620, 720, 820, 1020 mm.