Sealapparaten Sealboy

Sealapparaten Sealboy

De krachtige Sealboy sealmachine zorgt voor perfecte sluiting van uw zakjes

De Sealboy ® is een ijzersterke, eenvoudig te bedienen, sealapparaat. de sealboy is uitermate geschikt voor het verpakken van allerhande producten in zakjes en/of buisfolie. De sealboy serie sealapparaten zijn het jarenlange bewijs van kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Voor het maken van een optimale seal is de sealtijd instelbaar door middel van een tijdschakelaar. De sealboy sealt diverse verschillende verpakkingsfolies: polyethyleen, polypropyleen en dunne laminaten.

Let op voor namaak! Deze sealapparaten en sealmachines zijn al door diverse producenten getracht na te maken. De kwaliteit van deze namaak-sealers laat nog al eens te wensen over. Ook zijn onderdelen dan slecht leverbaar. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn belangrijk voor u en dus ook voor ons.

Bestel online uw Sealboy sealaparaat of sealmachine en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast de Sealboy, sealapparaten en sealmachines nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van sealapparaten en sealmachines**

Bekijk HIER film van Sealboy sealapparaat

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. Sealboy 236 SBSA sealapparaat

  Sealapparaat Sealboy 236 SBSA

  Sealapparaat Sealboy 236 SBSA Tafelsealer

  Prijs per stuk: € 380,00
 2. Sealboy sealapparaat 321 SBSA

  Sealapparaat Sealboy 321 SBSA

  Sealapparaat Sealboy 321 SBSA Tafelsealer

  Prijs per stuk: € 437,95
Producten 1 tot 2 van 2 in totaal