Sealapparaten SK-serie

Sealapparaten SK-serie

Het instapmodel onder de sealapparaten!

De SK sealapparaten kenmerken zich door de lichte en compacte uitvoering. Deze tafelsealers zijn leverbaar in 4 verschillende lengtes. Deze sealapparaten zijn uitstekend te gebruiken op uw werktafel, toonbank of in een kleine werkruimte. Door de instelbare sealtijd kunt u verschillende diktes en soorten plastic sluiten.

Al deze CE-goedgekeurde SK sealers worden geleverd met een gratis set reserve-onderdelen.

Sealers zijn verkrijgbaar met en zonder mes

De SK sealapparaten met mes zijn o.a. geschikt voor het sealen van buisfolie, waarna de gemaakte plastic zak kan worden losgesneden van de rol. Ook kunt u het mes gebruiken om overtollig folie weg te snijden bij het sluiten van plastic zakken.

Bestel online uw SK sealapparaat of sealmachine en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast SK-sealers, sealapparaten en sealmachines nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van sealapparaten en sealmachines**

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.