Sealtangen

Sealtangen

Handig en flexibel met de Sealtangen van Sabé Verpakkingen

Wij leveren diverse sealtangen met toebehoren. Onze sealtangen zijn geschikt voor het sealen van bv PE, cellofaan, aluminium- en papierlaminaatfolie, stazakken, zakjes, pouches. Sealtangen zijn hand-sealapparaten die u eenvoudig op locatie kunt gebruiken.

Een sealtang is ook geschikt voor het sealen van vreemd of moeilijk gevormde producten. Sealtangen zijn er in verschillende uitvoeringen om diverse soorten materiaal te kunnen sealen. Zo is er de Futura Portable serie voor het dichtlassen van allerhande kleine en smalle zakjes in diverse materialen.

Voor de bredere of dikkere papier- en aluminium laminaatzakken kiest u voor de Supercello Sealtangen. En met de Superpoly sealtang kunt u op locatie sealen of eenvoudig lastige vormen maken in PE folie. U heeft dus altijd de keuze in sealtangen.

Bestel online uw sealtangen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast sealtangen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele sealtangen**