Sealtangen Super Poly

Sealtangen Super Poly

Super Cello sealtangen zijn handzaam en mobiel

Doordat de Super Poly sealtang handzaam en mobiel is , is deze uitermate geschikt voor het sealen van diverse PE zakken en vreemd of moeilijk gevormde producten. Door de bi-actieve sealbalken (zowel de boven- als de ondersealbalk zijn voorzien van een sealdraad) kan dik polyethyleen worden geseald (2 x 0.3 mm).

Bovendien kunnen de meest gangbare folies geseald worden met deze tangen. Graag gaan wij voor u na of uw folie geschikt is voor de Super Poly sealtang door middel van een eenvoudige test.

Het apparaat dient aangesloten te worden op een transformator, waarop u de sealtijd kunt instellen, afhankelijk van de gebruikte folie. De lasbalken sluiten zichzelf doormiddel van de sluit (knijp-)beweging van de tang en zodra het knopje wordt ingedrukt (met één vinger te bedienen) begint het sealen, de sealtijd wordt aangegeven door een controlelampje. Nadat de sealtijd voorbij is (maximaal 1 – 3 seconden) stopt het sealen automatisch en kunt u de tang weer openen.

Mocht u naast de Super Poly sealtangen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie**

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal
 1. Super Poly sealtang 281 PS

  Sealtang Super Poly 281 PS

  Super Poly Sealtang 281PS, voor PE folie

 2. Super Poly sealtang 381 PS

  Sealtang Super Poly 381 PS

  Super Poly Sealtang 381 PS, voor PE folie

 3. Super Poly sealtang 631 PS

  Sealtang Super Poly 631 PS

  Super Poly Sealtang 631 PS, voor PE folie

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal