Zakkensluiters

Zakkensluiters

Sluit uw plastic zakken in een handomdraai met tape dankzij onze zakkensluiters

Met een metalen zakkensluiter kunt u eenvoudig en snel plastic zakken voorzien van van een sluiting door middel van plakband of tape. De zakkensluiters zijn solide en hebben stabiele basis die u makkelijk op een tafel, toonbank of werkbank neerzet of bevestigt.

De standaard zakkensluiter sluit plastic zakken eenvoudig en snel door middel van tape van maximaal 12 mm breed. Maar heeft u dikke zakken of wilt u een bredere tape gebruiken dan zijn daarvoor ook zakkensluiters beschikbaar. De zakkensluiters zijn geschikt voor (gekleurd) PP, PVC tape rollen met een kern van 76 mm. Voor de gebruik in vochtige ruimtes is er een speciale RVS uitvoering van de zakkensluiters leverbaar.

Bestel online uw zakkensluiters en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast zakkensluiters nog op zoek zijn naar  verpakkingstape of verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van de zakkensluiters**

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal
 1. Zakkensluiter E7R RVS

  Zakkensluiter E7R RVS

  Zakkensluiter E7R RVS Inox roestvrij staal met mes

 2. Zakkensluiter E9
 3. Zakkensluiter H7 / E7 met mes

  Zakkensluiter H7 met mes

  Zakkensluiter E7 met mes
Producten 1 tot 3 van 3 in totaal