Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Luchtkussensystemen

Luchtkussensystemen

Verpakken en beschermen met de luchtkussens van Sabé Verpakkingen

De Activa Air luchtkussenmachine en de Fix-Air luchtkussenmachine zijn compacte apparaten die luchtkussenzakjes produceert naar behoefte. Deze luchtkussenmachines zijn gemakkelijk in gebruik en produceren professionele beschermende luchtkussentjes.

Het Activa Air luchtkussensysteem is een machine die u kunt kopen en deze is speciaal ontworpen voor ondernemingen, actief in de sector B2B of B2C. Het is bedoeld voor gebruikers die kleinere hoeveelheden dozen per dag verzenden. Eén van de voordelen van het Activa Air systeem is dat u geen rollen noppenfolie of grote zakken met los opvulmateriaal of buffermateriaal hoeft te kopen, vervoeren en opslaan. de luchtkussenmachine produceert een sterk luchtkussenfolie. Het Activa Air  luchtkussensysteem verbruikt minder materiaal dan de traditionele noppenfolie en het beschermt bovendien beter.

De Fix-Air Airspeed luchtkussenmachine is een apparaat dat luchtkussens en luchtkussentjes opblaast voor de middelgrote volumes en productieruns en is een huurapparaat die u geplaatst kunt krijgen bij afname van minimaal 3 rollen folie per maand.  (vraag hiervoor naar de voorwaarden).

Een voordeel: niet huren maar kopen.

De meest luchtkussensystemen op de Nederlandse markt worden geleverd op huurbasis of in bruikleen met daarbij een afname verplichting van het foliemateriaal. Wilt u dit allemaal niet, dan is het kopen van de Acitva Air wellicht een oplossing.