Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Luchtkussensystemen

Luchtkussensystemen

Verpakken en beschermen met de luchtkussens van Sabé Verpakkingen

De Airmove, de Fix-Air en de Airpouch zijn compacte apparaten die luchtkussenzakjes produceert naar behoefte. Deze luchtkussenmachines zijn gemakkelijk in gebruik en produceren professionele beschermende luchtkussentjes.

Het Airmove® apparaat is een machine die u kunt kopen en deze is speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen, actief in de sector B2B of B2C. Het is bedoeld voor gebruikers die kleinere hoeveelheden dozen per dag verzenden. Eén van de voordelen van het Airmove® systeem is dat u geen rollen noppenfolie of grote zakken met los opvulmateriaal of buffermateriaal hoeft te kopen, vervoeren en opslaan. de Airmove machine produceert een sterk luchtkussenfolie. Het Airmove luchtkussensysteem verbruikt minder materiaal dan de traditionele noppenfolie en het beschermt bovendien beter.

Voor de Airmove zijn 2 verschillende soorten luchtkussentjes folie beschikbaar: De Airmove Void maakt een lange strook van luchtkussentjes die op de gewenste lengte kunt afscheuren en de Airmove Cushion maakt een vel van 16 luchtkussentjes voor het snel en eenvoudig inpakken van producten.

De Fix-Air Airspeed luchtkussenmachine is een apparaat dat luchtkussens en luchtkussentjes opblaast voor de middelgrote volumes en productieruns en is een huurapparaat die u  geplaatst krijgt bij afname van 3 rollen folie per maand.  (vraag hiervoor naar de voorwaarden).

De Airpouch luchtkussenmachine is een huurmachine, die speciaal bedoeld voor de grote productieruns, waarbij snelheid en volume van groot belang zijn.

Een voordeel: niet huren maar kopen.

De meest luchtkussensystemen op de Nederlandse markt worden geleverd op huurbasis of in bruikleen met daarbij een afname verplichting van het foliemateriaal, zoals ook de Fix-Air en de Airpouch machines. Wilt u dit allemaal niet, dan is het kopen van de Airmove wellicht een oplossing.