Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Sealapparaten

Sealapparaten

Een sealapparaat of sealmachine schaft u niet zomaar aan, de juiste keuze is erg belangrijk

Sealapparaten en Sealmachines zijn onmisbaar voor het afsluiten en dichtmaken van verpakkingsfolie, plastic zakken en buisfolie. Wij bieden een breed scala aan goede en betrouwbare impuls sealers en heat sealers van hoogwaardige kwaliteit voor het sluiten van folie, zakken of buisfolie.

Vooral in de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, metaal-, medische-, elektro-technische industrie en detailhandel worden onze sealapparaten veelvuldig ingezet. Kleine tot middelgrote hoeveelheden kunnen eenvoudig met een handsealer verwerkt worden. De houdbaarheid van vele producten wordt door het gebruik van het juiste materiaal en een goed sealapparaat aanzienlijk vergroot.

Sealapparaten en sealmachines van Nederlandse bodem

Let op voor namaak! Deze sealapparaten en sealmachines zijn al door diverse producenten getracht na te maken. De kwaliteit van deze namaak-sealers laat nog al eens te wensen over. Ook zijn onderdelen dan slecht leverbaar. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn belangrijk voor u en dus ook voor ons.

Wij leveren uitsluitend sealapparaten, onderdelen, reservesets en reparatie van een gerenomeerde Nederlandse fabrikant van hoogwaardige sealmachines. Hierbij maken we onderscheidt tussen impulssealers en heatsealers:

Impulssealers

Impulssealers zijn direct gebruiksklaar en hebben een eenvoudige bediening. Deze sealmachines werken met kant-en-klare plastic zakjes of buisfolie.  De sealbalken worden alleen verwarmd bij het op elkaar komen van de balken. Ideaal voor het veilig verpakken van allerlei producten. de Impulssealers zijn o.a. de Magneta sealapparaten, Sealboy, Sealkid, Ecosealer, diverse sealtangen zoals de Futura Portable P en de Super Poly sealtangen.

Heatsealers

Ook de heat sealapparaten zijn heel eenvoudig te bedienen. Deze sealmachines hoeven slechts een korte tijd op te warmen waarna de sealbalken continu verwarmd blijven. De heatsealers sealen hierdoor gemakkelijk uw kant-en-klare zakjes van bijvoorbeeld PP, cellofaan, aluminium- en papier laminaatfolies. De heatsealers zijn o.a. de Futura JR, GPSH sealers, Lamino, TT sealer, Futura Portable en de Supercello sealtangen.

U ziet het: de juiste keuze voor een sealmachine is niet zomaar gemaakt....van belang is het soort materiaal dat u wilt sealen, de dikte en de breedte en niet onbelangrijk de frequentie van gebruik van het sealapparaat. Laat u dus eerst goed informeren!

De laagste prijs kunnen we niet garanderen, want kwaliteit en service vinden wij ook heel belangrijk. Maar heeft u elders een betere prijs gevonden, dan kijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen!