Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen

Verpakken met Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen zijn ongetwijfeld de meest gebruikte kartonnen dozen ter wereld. Deze vouwdozen worden gezien als de standaard voor dozen en kunnen voor oneindig veel verschillende toepassingen ingezet worden. Een mooie bijkomstigheid is de prijs van de Amerikaanse vouwdozen. Die is zeer aantrekkelijk.

Sabé Verpakkingen biedt u een ruime keuze aan Amerikaanse vouwdozen in verschillende modellen, uitvoeringen, diktes en kleuren. Zo leveren we meer dan 100 verschillende formaten vouwdozen met enkele golf of dubbele golf, van heel klein tot een grote palletdoos. Ook zijn de Amerikaanse vouwdozen verkrijgbaar in de kleuren bruin of wit, met of zonder rillijnen voor variabele hoogte.

Amerikaanse vouwdozen direct leverbaar

De kracht van de Amerikaanse vouwdozen is dat ze snel en eenvoudig op te zetten zijn. Simpel, maar doeltreffend. Ze worden in het bedrijfsleven daarom veel gebruikt voor het verzenden, voor voorraadbeheer of het opbergen van producten. De Amerikaanse kartonnen vouwdozen zijn door ons direct leverbaar in heel veel verschillende afmetingen.

Zit uw maat er toch niet tussen? Ook voor maatwerk in kartonnen Amerikaanse vouwdozen kunt u bij Sabé Verpakkingen terecht.

Amerikaanse vouwdozen online bestellen

Mocht u naast Amerikaanse vouwdozen ook andere verpakkingsmaterialen zoeken, dan raden we aan om verder te kijken in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment zoals paklijstenveloppen, rekfolie, stevige kartonnen hoekprofielen, plastic zakken, gripzakjes en verzendkokers. Uw bestelling verwerken wij zo snel mogelijk. Voor de meeste artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van kartonnen Amerikaanse vouwdozen. **