Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen

Goede en voordelige amerikaanse vouwdozen

De kartonnen Amerikaanse vouwdozen (fefco 0201) zijn ongetwijfeld de meest gebruikte verpakkingsdozen ter wereld. Deze vouwdozen worden gezien als dé standaarddoos. De Amerikaanse vouwdoos van karton kan voor oneindig veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Bedrijven hebben de Amerikaanse vouwdozen wereldwijd in grote hoeveelheden nodig. Dit komt mede door de lage prijs die ze hebben. Bij Sabé verpakkingen bieden wij een ruime keuze vouwdozen aan. Deze verschillen wat betreft:

  • De modellen

  • Uitvoeringen

  • Diktes

  • Kleuren

Wij leveren Amerikaanse vouwdozen in meer dan 100 formaten, zowel met enkele golf als dubbele golf. De Amerikaanse vouwdozen zijn leverbaar in de kleuren bruin of wit met of zonder rillijnen voor variabele hoogtes. Van heel klein tot een palletdoos voor de export!   

Amerikaanse vouwdozen voor elke zending

Onze Amerikaanse vouwdozen zijn snel en eenvoudig op te zetten. Deze worden veelal gebruikt voor:

  • Het Verzenden van producten

  • De voorraad 

  • Opbergen van producten

De Amerikaanse vouwdozen zijn direct leverbaar in heel veel verschillende afmetingen. Zit uw maat er toch niet tussen? Ook voor maatwerk in Amerikaanse vouwdozen met enkele of dubbele golf kunt u bij ons terecht. Ook hierbij heeft u de keuze uit bruin en wit. Met een groot aantal standaardformaten kartonnen dozen en doosjes bieden we u een ruime keuze aan.

Bestel eenvoudig online

Bent u naast onze Amerikaanse vouwdozen ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals paklijstenveloppen, rekfolie, stevige kartonnen hoekprofielen, plastic zakken, gripzakjes en verzendkokers. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van Amerikaanse vouwdozen **