Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen

Verpakken met Amerikaanse vouwdozen

De standaard bruine kartonnen amerikaanse dozen, zijn kartonnen vouwdozen die onder boven 2 lange en 2 korte kleppen hebben en die met tape of plakband gesloten dienen te worden.

Naast de verschillende afmetingen die we bieden in amerikaanse vouwdozen, , is er ook verschil in (karton)kwaliteit. Wij hebben deze dozen in 3 kwaliteiten voor u op voorraad, namelijk een stevige enkele golf 3 mm karton, een extra sterke enkele golf 4 mm karton en voor de zware toepassingen een dubbele golf 7 mm karton.

Met bijna 70 verschillende formaten kartonnen amerikaanse dozen en doosjes bieden we u een ruime keuze. Maar mocht uw doosformaat er niet bij zitten, ook dan kunnen we u van dienst zijn. Graag bieden we u ook maatwerk aan !

Bestel online uw kartonnen amerikaanse vouwdozen en verzenddozen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast amerikaanse vouwdozen en dozen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.