Flo-pak Opvulmateriaal

Flo-pak Opvulmateriaal

Optimaal beschermend inpakken met Flo-pak opvulmateriaal

Met Flo-pak opvulchips zorgt u ervoor dat uw producten onbeschadigd en veilig bij de ontvanger aankomen. Wij leveren dit sterke opvulmateriaal in 4 uitvoeringen : Flo-pak Standard, Flo-pak Green,  Flo-pak Black en de Flo-pak Bio8 opvulmateriaal.

Het standaard Flo-pak (8-model) is geschikt voor alle doeleinden waarbij lege ruimtes in een doos moeten worden gevuld. Daarnaast is er de milieuvriendelijke variant Flo-pak Green en de snel biologisch afbreekbare Flo-pak Bio 8 die in de GFT afvalbak kan. De Flo-pak Black is een mooi product als u producten ook nog mooi wenst te verpakken. Het zwarte opvulmateriaal geeft uw product een luxere uitstraling. Al deze opvulmaterialen en vulchips hebben prima schokabsorberende eigenschappen en beschermen optimaal uw producten. U heeft dus altijd de keuze !

Het volume, frequentie van gebruik en gewicht van uw producten bepalen samen wat het beste opvulmateriaal voor uw verpakking is. Flo-pak biedt met de 3 verschillende opvulmaterialen de beste oplossingen op het gebied van verpakkingchips.

Bestel online uw Flo-pak opvulchips en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast opvulmateriaal als Flo-pak op zoek zijn naar andere opvulchips of verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van Flo-pak opvulmateriaal**

Producten 1 tot 5 van 5 in totaal
 1. Flo-Pak BIO 8 opvulmateriaal 400 liter

  Flo-Pak BIO 8 opvulmateriaal 400 liter

  Flo-Pak BIO 8 opvulmateriaal 400 liter, milieuvriendelijk

 2. Flo-Pak ® BLACK opvulmateriaal 500 liter

  Flo-Pak BLACK opvulmateriaal 500 liter

  Flo-Pak ® BLACK opvulmateriaal 500 liter, milieuvriendelijk

 3. Flo-Pak GREEN opvulmateriaal 500 liter

  Flo-Pak GREEN opvulmateriaal 500 liter

  Flo-Pak GREEN opvulmateriaal 500 liter, milieuvriendelijk

 4. Flo-Pak opvulmateriaal 500 liter

  Flo-Pak opvulmateriaal 500 liter

  Flo-Pak opvulmateriaal, 8 model open, 500 liter

 5. Flo-pak Silo 1000 dispenser 100x100x100cm

  Flo-pak opvulmateriaal Silo 1000 dispenser

  Flo-pak Silo 1000, dispenser voor opvulmateriaal en loosefill

  Prijs per stuk: € 475,00
Producten 1 tot 5 van 5 in totaal