Hoekbeschermers

Hoekbeschermers

Tegen een stootje kunnen. Het is een mooi gezegde, maar bij transport en logistiek gebeurt natuurlijk wel eens wat. Een zending valt of er wordt wat tegenaan geduwd. En dan zit u met de gebakken peren: Een ontevreden klant hangt aan de lijn of de eventuele schade wordt op u verhaald. De hoekbescherming van Sabé Verpakkingen zorgt er echter voor dat uw producten niet beschadigd raken.

Voorkom transportschade met hoekbescherming

Uw zending op de juiste manier beschermen, daar zorgt hoekbescherming voor. Een op het oog simpele, maar heel doeltreffende oplossing. Immers, de hoeken en randen van producten zijn het meest kwetsbaar en lopen dan ook geregeld beschadigingen op, met mogelijk vervelende gevolgen van dien.

Een ander mogelijk gevaar is het insnijden van een omsnoeringsband, dat de producten op een pallet zou moeten verstevigen. Het insnijding gevaar wordt met hoekbescherming drastisch verlaagd. De kleine, plastic hoekbescherming van kunststof is hiervoor aan te raden. Zij bieden een zeer goede bescherming. Deze kunststof hoekbescherming is in verschillende formaten beschikbaar.

Hoekbescherming in diverse uitvoeringen

Sabé Verpakkingen heeft sowieso een breed assortiment van hoekbescherming, leverbaar in diverse uitvoeringen zoals karton, alu-karton, plastic, kunststof, golfkarton en schuim of PE foam (polyethylene). De lengtes en breedtes van de diverse beschermende profielen variëren. UIteraard adviseren we u graag. Dat geldt ook voor de zachte schuimprofielen in diverse formaten en uitvoeringen en de dikke golf kartonnen hoekprofielen en hoekbeschermers voor de extra zware toepassingen.

Duurzame hoekbeschermers bij Sabé Verpakkingen

Belangrijk om te weten is het feit dat de kartonnen hoekbescherming gemaakt is van gerecycled materiaal, dat na gebruik voor uw zending dus opnieuw te gebruiken is. Dit is een voorbeeld van de manier waarop Sabé Verpakking invulling geeft aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wellicht hecht u daar ook waarde aan. In dat opzicht biedt hoekbescherming ook een meerwaarde. De beschermers bieden extra veiligheid voor uw zending en voorkomen onnodige verspilling van uw te verzenden producten, tijd en geld.

Vandaag besteld? Meestal morgen in huis!

Bekijk ons assortiment op het gebied van hoekbeschermers, hoekprofielen en schuimprofielen en plaats vandaag nog uw bestelling. Voor de meeste artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.