Hoekbeschermers

Hoekbeschermers

Bescherm de hoeken en randen van uw producten met hoekbeschermers en hoekprofielen

Hoekprofielen, hoekbeschermers en schuimprofielen hebben allen maar 1 doel : het beschermen tegen het insnijden en beschadigen van producten. De hoekbeschermers en hoekprofielen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, formaten en kwaliteiten. Zoals beschermhoeken en beschermprofielen van karton, alu-karton, plastic, kunststof, golfkarton en schuim of PE foam.

Regelmatig lopen de hoeken van  producten onnodige beschadigingen op tijdens transport. Met de beschermende hoekprofielen kunt u dit simpel tegengaan.  Deze hoekprofielen kunt u eenvoudig bevestigen op de hoeken van de pallets of de kartonnen dozen.  Hierdoor zijn de hoeken goed beschermd tegen stoten en schade. Ook zorgen deze beschermhoeken dat het omsnoeringsband niet in de dozen snijdt. Verzeker u ervan dat uw zending goed aankomt met de beschermhoeken en beschermprofielen van Sabé Verpakkingen.

Hoekbeschermers en hoekprofielen bestellen

U kunt bij ons diverse soorten beschermhoeken en beschermprofielen bestellen. De kartonnen hoekprofielen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken. En deze kartonnen hoekprofielen zijn milieuvriendelijk, want de hoekbeschermers zijn gemaakt van gerecycled materiaal, dat na gebruik weer opnieuw te recyclen is.

De kleine plastic hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, in verschillende formaten. Deze kunststof beschermhoekjes bieden een zeer goede bescherming tegen het insnijden van omsnoeringsbanden. Daarnaast vindt u bij ons ook de zachte blauwe schuimprofielen in diverse formaten en uitvoeringen en de dikke golfkartonnen hoekprofielen en hoekbeschermers voor de extra zware toepassingen. U ziet...keuze genoeg in hoekbescherming bij Sabé Verpakkingen!