Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Hotmelt Lijmen

Hotmelt Lijmen

Met onze industriële hotmeltlijmen is hechting een zekerheid

Hotmelt lijm is een droge lijm, gemaakt uit kunsthars. Dit type smelt-lijm wordt veel in industriële omgevingen gebruikt.

De hotmelt lijm wordt doorgaans machinaal of met handpistool aangebracht.

De hotmelt lijmen worden geleverd in de vorm van korrels (prills), staafjes of blokken. Bij verhitting wordt de hotmelt-lijm vloeibaar (smelt lijm) en kan het worden verwerkt. Na afkoeling hecht deze lijm.

Toepassingen: In veel industriële omgevingen wordt er met hotmelt lijmen gewerkt, zoals: opzetten en sluiten van dozen, opzetten van trays voor snelle productiesystemen, opzetten van dozen voor diepvries en/of magnetronbestendig.  maar ook voor het etiketteren van glas, kunststof of metaalwaren Bij hotmelt is de open tijd en de afbindtijd relatief kort. hotmelt-lijmen zijn zeer vloeibaar en snel droog.

Bestel online uw hotmelt lijmen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast hotmelt lijmen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van hotmelt lijmen**

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
  1. Technomelt 120 hotmelt lijm

    Technomelt 120 hotmelt lijm

    Technomelt 120 hotmelt lijm, 20 kg/zak

  2. Technomelt Supra 100 hotmelt lijm

    Technomelt Supra 100 hotmelt lijm

    Technomelt Supra 100 hotmelt lijm, 20 kg/zak

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal