Luchtkussenfolie Rollen

Luchtkussenfolie Rollen

Verpakken met luchtkussenfolie of noppenfolie

Luchtkussenfolie kennen we ook als bubbeltjesplastic, noppenfolie, bubbelfolie. De noppen van het zachte en soepele luchtkussenfolie beschermen uw producten tegen schokken, krassen of andere beschadigingen.

Daarom verpakt u uw producten veilig in luchtkussenfolie.......dit noppenfolie is het beschermingsmateriaal bij uitstek.

Bij Sabé Verpakkingen vindt u diverse formaten en kwaliteiten luchtkussenfolie op rol, waarvan de breedte varieert tussen 50 en 200 cm. Deze multifunctionele luchtkussenfolie is voorzien van sterke met luchtgevulde noppen. Dit noppenfolie beschermt effectief tegen schokken en stoten.

Coex luchtkussen folie = extra sterke noppenfolie

Ons luchtkussenfolie is een meerlaags noppenfolie (coex) en biedt hierdoor extra stevigheid en verlengt de levensduur van de noppen. Lucht in de noppen blijft langer behouden, wat zorgt voor uitstekende bescherming en blijvende nophoogte. Luchtkussenfolie wordt dan ook niet alleen verkocht op folie dikte, maar op een bepaalde bescherming die de folie biedt of een bepaalde bescherming die het product nodig heeft !

De luchtkussenfolie is elastisch, scheurbestendig en transparant. Het lichte polyethyleen luchtkussenfolie is geschikt voor meermalig gebruik en kan volledig recycled worden. Luchtkussenfolie wordt ook bubbeltjesplastic of noppenfolie genoemd.

4 verschillende kwaliteiten luchtkussenfolie, dus u heeft de keuze::

Luchtkussenfolie S-2 First: noppenfolie met dikte 63 micron, de budget kwaliteit luchtkussenfolie.

Luchtkussenfolie S-2 Medium: noppenfolie met dikte 80 micron, Deze luchtkussenfolie wordt het meeste verkocht en gebruikt, deze luchtkussenfolie is sterk en flexibel !

Luchtkussenfolie S-2 Premium: noppenfolie met dikte 100 micron, voor grote en zware producten of goederen met uitstekende delen.

Luchtkussenfolie met grote nop: noppenfolie met grote luchtkussentjes van 31 mm doorsnee, voor extra buffering!