Luchtkussenfolie met grote nop

Luchtkussenfolie met grote nop

Luchtkussenfolie met grote noppen beschermt producten extra tegen schokken.

Luchtkussenfolie met grote noppen (31.7x13.7mm) staat borg voor een goede en langdurige bescherming van uw producten tegen schokken en stoten. De noppenfolie doet dienst als buffer en houdt de lucht goed in de noppen. de luchtkussenfolie met grote noppen is soepel en stevig. Hierdoor past de luchtkussenfolie zich goed aan de vorm van uw producten aan en biedt deze noppenfolie bovendien een optimale bescherming zonder te scheuren. De dikte van het luchtkussenfolie met grote nop is 80 micron, dus biedt deze bovengemiddelde bescherming aan uw kwetsbare producten.

Bestel online uw luchtkussenfolie op rol en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast luchtkussen op rol nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van luchtkussenfolie op rol**
</p

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Luchtkussenfolie 100 cm x 50 mtr  Grote nop

    Luchtkussenfolie 100 cm x 50 mtr Grote nop

    Luchtkussenfolie 100 cm x 50 mtr Grote nop

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal