Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie

Bubbeltjesplastic oftewel luchtkussenfolie beschermt uw producten tegen transportschade.

Ons luchtkussenfolie met noppen van 10 mm en foliedikte van 80 micron biedt al optimale bescherming aan uw producten. Maar daarnaast leveren we ook luchtkussenfolie met grote nop, luchtkussenfolie met papierlaag en luchtkussenfolie voor zware toepassingen. Het luchtkussenfolie, ookwel noppenfolie, of bubbelfolie genoemd, is één van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen. Door de extra sterke coex bubbelfolie en nylon laag blijven de noppen goed op sterkte, waardoor de optimale bescherming wordt gewaarborgd.

Luchtkussenfolie (bubbelplastic, noppenfolie) is flexibel, bestendig tegen vocht en zorgt voor goede isolatie.

Het standaard assortiment luchtkussenfolie is coex luchtkussen folie. Coex luchtkussenfolie is een meerlaags product . Door de meerlaags folie biedt ons luchtkussenfolie extra stevigheid en verlengt de levensduur van de noppen. Lucht in de noppen blijft langer behouden wat zorgt voor uitstekende bescherming en blijvende nophoogte.

We leveren luchtkussenfolie of bubbel plastic in de vorm van rollen, vellen en zakken met kleefstrip voor het snel een eenvoudig inpakken en verzenden van kwetsbare producten.  Speciaal voor electronica en apparaten zijn er diverse formaten anti-statische luchtkussenfolie leverbaar. En mocht u luchtkussen slang / slurf nodig hebben voor lange producten, dit kunnen we via aanmaak ook leveren!

De laagste prijs kunnen we niet garanderen, want kwaliteit van product en service vinden wij ook heel belangrijk. Maar heeft u elders een betere prijs gevonden, dan kijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen!