Omsnoeren en Bundelen

Omsnoeren en Bundelen

Omsnoeringsband om uw vracht en goederen veilig te transporteren

Zorg voor een veilige en stabiele verpakking van uw goederen op de pallet door ze te omsnoeren, te binden of te bundelen. Met behulp van passende omsnoeringsbanden, strappingband of strapping tape blijven gestapelde goederen en verpakkingen goed vastliggen tijdens het transport. We leveren omsnoerband en omsnoeringsapparaten voor al uw verpakkingen en pallets.

Voordelige A-kwaliteit omsnoeringsbanden en toebehoren voor uw transport? 

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw dozen, verpakkingen, palletdozen en gestapelde pallets stevig en veilig te kunnen omsnoeren: PP omsnoerband, PE textielband, polyesterband, omsnoeringsband van polypropyleen of staalband. Uiteraard met de bijbehorende omsnoeringsapparatuur, gespen, klemmen, zegels, machines en haspels voor omsnoeringsbanden en strappingbanden. Maar ook zegeltangen en klemtangen om de omsnoeringsband vast te zetten en bandspanners voor elk type omsnoeringsband.

Omsnoerings sets

klik op een omsnoeringsband van uw keuze en stel zelf uw gewenste omsnoeringsband set samen.  Wilt u een omsnoeringsband met gespen of zegels, een bandspanner of een span/sluittang ? of is het handig om er een haspelwagen bij te hebben?....U kiest het zelf eenvoudig bij elkaar. Of vraag vrijblijvend naar de verschillende opties voor uw optimale omsnoeringsband set.

Bundelen en omsnoeren

Bundelen en omsnoeren doet u het beste met omsnoeringsband, strappingband of strappingtape van Sabé Verpakkingen.