Karton & Papier

Karton & Papier

Verpakken met papier en karton, milieuvriendelijk !

Papier en karton verpakkingen komen we overal tegen : vellen, stroken, rollen, platen, kartonnen dozen. Papier en karton zijn niet weg te denken als verpakkingsmateriaal. Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden, wij bieden u een ruime keuze papier en karton. Alles uit voorraad! Ook klantspecifiek bedrukt, gesneden, gestanst papier en karton hoort tot de mogelijkheden.

Stevig inpakpapier beschermt uw producten

Uw producten en pakketten beschermt u goed door ze te verpakken in stevig inpakpapier. Op gebied van inpakken en beschermen met papier levert Sabe Verpakkingen onder andere bruin inpakpapier, zoals natronkraft en bruinpak, zowel op rollen als in vellen.

Voor gevoelige producten is er zijdepapier, zijdevloei, courantenpapier en pakzijde. Elastisch crêpepapier is speciaal om producten zoals buizen, profielen, frames en meubelpoten mee te omwikkelen en te beschermen tegen krassen.  Voor het inpakken van vettige onderdelen en gereedschap is oliepapier leverbaar.

Tevens hebben we ook kopieer- en printerpapier en papieren zakken zoals vlakke zakken, fourniturenzakjes en suikerzakken, kruidernierszakken.

Karton kent heel veel toepassingen

Wij leveren diverse soorten karton uit voorraad. Of het nu gaat om dozen, platen, vellen, maatwerk, bedrukt of onbedrukt: alles precies naar uw wens. Het verpakkingskarton is recyclebaar en diverse papier- en kartonsoorten zijn vervaardigd uit recycled materiaal. U bepaalt de eisen waaraan het papier moet voldoen en wij bieden u de beste oplossing.

De laagste prijs kunnen we niet garanderen, want kwaliteit en service vinden wij ook heel belangrijk. Maar heeft u elders een betere prijs gevonden, dan kijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen!