Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen

Onmisbaar voor verzenden: goede en voordelige amerikaanse vouwdozen

De kartonnen Amerikaanse vouwdozen (fefco 0201) zijn ongetwijfeld de meest gebruikte verpakkingsdozen ter wereld. Deze vouwdozen worden gezien als dé standaarddoos. de Amerikaanse vouwdoos van karton kan voor oneindig veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Mede door de lage prijs van de Amerikaanse vouwdozen, zal niemand ervan op kijken dat wereldwijd bedrijven deze Amerikaanse vouwdoos in grote hoeveelheden nodig hebben.

Met de amerikaanse dozen van Sabé Verpakkingen bieden wij u een ruime keuze aan vouwdozen in verschillende modellen, uitvoeringen, diktes en kleuren. Zo leveren we meer dan 100 formaten Amerikaanse vouwdozen met enkele golf of dubbele golf. De Amerikaanse vouwdozen zijn leverbaar in bruin of wit, met of zonder rillijnen voor variabele hoogte. Van heel klein tot een palletdoos voor de export!

Amerikaanse vouwdozen voor elke zending

Onze Amerikaanse vouwdozen zijn snel en eenvoudig op te zetten en worden veelal gebruikt voor verzenden, voorraad of opbergen. De Amerikaanse vouwdozen zijn direct leverbaar in heel veel verschillende afmetingen. Zit uw maat er toch niet tussen? Ook voor maatwerk in Amerikaanse vouwdozen met enkele of dubbele golf in bruin, maar ook in wit, kunt u bij ons terecht! Met een groot aantal standaardformaten kartonnen dozen en doosjes bieden we u een ruime keuze.

Bestel uw Amerikaanse vouwdozen en verzenddozen eenvoudig online

Bent u naast onze Amerikaanse vouwdoosjes of vouwdozen ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld paklijstenveloppen, rekfolie, stevige kartonnen hoekprofielen, plastic zakken, gripzakjes en verzendkokers. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van Amerikaanse vouwdozen **