Kartonnen dozen Enkele golf

Kartonnen dozen Enkele golf

Verpakken met amerikaanse vouwdozen van Enkele golf

Deze kartonnen dozen en amerikaanse vouwdozen van enkele golfkarton zijn stevige dozen die geschikt zijn voor het optimaal bewaren, beschermen en transporteren van uw producten. Deze kartonnen vouwdozen zijn sterk, milieuvriendelijk en stapelbaar. We leveren deze kartonnen dozen in veel verschillende formaten met een dikte van 3 mm of 4 mm enkele golf. Voor iedere toepassing vindt u de juiste kartonnen doos, of het nu is voor drukwerk of voor het goed inpakken en verzenden van andere producten.

 Bestel online uw kartonnen Amerikaanse vouwdozen met enkele golf en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast amerikaanse vouwdozen met enkele golf nog op zoek zijn naar andere dozen of  verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van kartonnen dozen met enkele golf**

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Amerikaanse vouwdoos 4 mm C-golf 700x350x410mm Bruin

    Amerikaanse vouwdoos 4 mm C-golf 700x350x410mm Bruin

    Amerikaanse vouwdoos 4 mm C-golf 700x350x410mm Bruin, 25 st/pak

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal