Anti Corrosiepapier

Anti Corrosiepapier

Anti Corrosiepapier werkt roestwerend

Bij een korte corrosiebescherming tijdens opslag of verzending kiest u voor Mastershield® VCI papier. Indien uw metaalproducten langdurige ingepakt en opgeslagen moeten worden dan zijn BRANOrost® VCI , FERROGARD® VCI de beste optie. Heeft u vettige of ingeoliede producten die u tijdelijk wilt inpakken, dan is het eenvoudige oliepapier een goede keuze.

Deze papiersoorten maken inoliën of invetten overbodig. Dit kraftpapier is speciaal ontworpen voor directe corrosiebescherming. Deze hoogwaardige corrosiewerende papiersoorten zijn geschikt voor onder andere machine onderdelen, motor onderdelen, auto onderdelen, frames en tandwielen. Deze papiersoorten zijn duurzaam, veilig en eenvoudig in gebruik. Welke van deze papiersoorten u nodig heeft wordt bepaald door de toepassing, duur van bescherming en type metaal.

Naast deze roestwerende papiersoorten leveren we ook BranoFol® hoezen en en de BranoGel® droogzakjes. Vraag naar de mogelijkheden.

VCI staat voor Volatile Corrosion Inhibitor (vluchtige corrosiewerende stoffen). De werkzame stoffen zorgen binnen in de verpakking voor een beschermende omgeving. De inhibitoren slaan op het metaaloppervlak neer en verhinderen op die manier dat er corrosie ontstaat. Voordelen van de VCI-methode verpakking is de corrosiebescherming, mogelijkheid tot probleemloos kortstondig openen van de verpakking en er is geen ontvetten of inoliën noodzakelijk.

Bestel online uw anti corrosiepapier en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast rollen anti corrosiepapier nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, zoals kraftpapier of inpakpapier, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van rollen anticorrosiepapier**