Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Anti-slipvellen

Anti-slipvellen

Uw producten kunt u veilig stapelen op de pallet met antislipvellen

Het zorgen voor stabiele palletladingen wordt steeds belangrijker.  De eisen worden steeds strenger voor het vervoer van goederen per vrachtwagen, trein, boot of vliegtuig.

De economische schade door beschadigde lading is moeilijk in te schatten, maar de juiste manier van lading zekeren bespaart zeker geld en voorkomt schade voor u als producent of leverancier. Met onze speciale antislipmaterialen zoals de Gripsheets anti-slipvellen behoren beschadigingen door glijden van palletladingen tot het verleden.

Papieren antislipvellen met hoge stabiliserende werking.

De papieren palletvellen voorkomen schuiven door de extra hoge wrijvingsweerstand. U kunt hiermee besparen op overige stabiliserende verpakkingsmaterialen, zoals plakband, rekfolie, omsnoeringsband etc. Het materiaal van de antislipvellen is 100% recyclebaar en geeft hiermee besparing op de totale afvalberg. 

 Bestel online uw Gripsheets antislipvellen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast Gripsheets antislipvellen en platen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie gripsheets antislip papiervellen**

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal
Producten 1 tot 3 van 3 in totaal