Eindloos karton

Eindloos karton

Met eindloos karton heeft u veel mogelijkheden

Eindloos karton is een continu vel of plaat van dubbele golfkarton dat zigzag gevouwen op een pallet ligt. Met dit eindloos karton kunt u zelf te bepalen welke formaten dozen kunnen worden geproduceerd. Vooral bij het inpakken van verschillende lange producten, zoals tafelbladen, deuren etc. is dit een handige oplossing. Door de zig-zag stapeling neemt het eindloos alleen de ruimte van een pallet in. Op aanvraag kunnen vele soorten en maten eindloos karton gemaakt worden.

Bestel online uw eindloos karton vellen en platen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast eindloos karton vellen en platen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van eindloos karton vellen en platen**

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Eindloos karton 1200x1000mm BC-golf bruin 300st

    Eindloos karton 1200x1000mm BC-golf bruin, 300st/pallet

    Eindloos karton 1200x1000mm BC-golf bruin, 300st/pallet

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal