Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Onmisbaar: goede en voordelige kartonnen dozen en doosjes

Met de kartonnen dozen van Sabé Verpakkingen bieden wij u een ruime keuze aan kartonnen dozen in verschillende modellen, uitvoeringen, diktes en kleuren. Zo leveren we ruim 70 formaten Amerikaanse vouwdozen met enkele golf of dubbele golf, maar ook diverse formaten postdozen, boekverpakkingen, wikkelverpakkingen, verhuisdozen, palletdozen, paraatdozen en packfix dozen met autolockbodem en zelfklevende sluiting.

Kartonnen dozen voor elke zending

Onze kartonnen dozen zijn snel en eenvoudig op te zetten en worden veelal gebruikt voor verzenden, voorraad of opbergen. De Amerikaanse kartonnen vouwdozen zijn direct leverbaar in verschillende afmetingen. Zit uw maat er toch niet tussen? Ook voor maatwerk in kartonnen dozen met enkele of dubbele golf in bruin, maar ook in wit, kunt u bij ons terecht! Met een groot aantal formaten kartonnen dozen en doosjes bieden we u een ruime keuze. 

Bestel uw kartonnen dozen en kartonnen verzenddozen eenvoudig online

Bent u naast A- kwaliteit kartonnen doosjes of dozen ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld paklijstenveloppen, rekfolie, stevige kartonnen hoekprofielen, plastic zakken, gripzakjes en verzendkokers. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van kartonnen dozen **