Kartonnen platen

Kartonnen platen

Scheid eenvoudig uw producten

Met onze kartonnen platen en vellen scheidt u eenvoudig uw producten op de pallet. Producten komen hierdoor niet met elkaar in aanraking. Dit is vooral handig bij breekbare producten. Daarnaast zorgen onze kartonnen platen voor meer stabiliteit en stevigheid. Het vervoer verloopt niet altijd even soepel. Een vrachtwagen die plots moet remmen of invoegen. Ondanks dat deze feiten zich voordoen wilt u wel dat uw producten heel blijven en niet verschuiven.

Kartonnen platen zorgen voor hygiëne

Hygiëne is belangrijk. Zeker bij producten als voedsel. Wanneer er problemen zijn met de hygiene kan dit al snel een slechte naam geven aan uw merk waardoor de omzet kan dalen. Dit wilt u dan ook ten alle tijden voorkomen en dat kan met onze platen. Kartonnen platen zorgen er namelijk voor dat uw producten niet in aanraking komen met de houten pallet. Dit heeft een hygiënische werking. Op hout kan namelijk allerlei schimmels zitten. Ook kunt u er pallets mee afdekken tegen stof en vuil. De kartonnen platen en vellen kunt u bij ons bestellen in 2 kwaliteiten:

Kartonnen platen met enkele golf

Onze kartonnen platen met enkele golf voldoen aan de normen voor kwaliteit, diensten en milieu. Deze normen zijn vaak veeleisend.

Grijskarton platen

Bij Sabé leveren we grijskarton platen in verschillende standaard soorten en maten. Dit karton kan worden gebruikt als schutblad om te bekleden of als afdekplaat. Het is tevens gemaakt uit 100% gerecyclede vezels. Grijs karton vellen en platen hebben een grote stabiliteit, stijfheid en zijn prima recyclebaar.

Deze beide soorten kartonnen platen kunt u in 2 verschillende formaten kopen. Op deze manier weet u zeker dat ze aansluiten op uw pallets. U kunt ze eenvoudig op maat maken door te snijden. De kartonnen bladen zijn direct klaar voor gebruik, licht, zeer sterk en recyclebaar. Natuurlijk vindt u bij ons nog veel meer soorten tussenbladen van bijvoorbeeld papier of plastic, waaronder deze standaard bladen van stevig karton.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over onze kartonnen platen en vellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen. Met onze kartonnen platen en vellen zijn uw producten veilig.

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. Grijskarton 1180 mm x 780 mm 650gr/m2

  Grijskarton vellen 1180 mm x 780 mm 650gr/m2

  Grijskarton vellen 118 cm x 78 cm 650gr/m2 grijs onbeplakt, 1300 st/pallet

 2. Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin, 720st/pallet

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal