Kartonnen platen

Kartonnen platen

Kartonnen platen met enkele golf

Onze kartonnen platen met enkele golf voldoen aan de veeleisende normen voor diensten, kwaliteit en milieu. Daarnaast worden deze kartonnen platen en vellen voor vele toepassingen gebruikt, zoals:

 • Onderleggers
 • Tussenleggers
 • Palletplaten
 • Onderlegvellen
 • Tussenlegvellen

Ze worden gebruikt ter bescherming of als verpakking. Kartonnen platen bieden een prima bescherming aan het product en zijn eenvoudig te verwerken en op maat te maken. In de golfrichting is de kartonnen plaat eenvoudig te vouwen.

Heeft u een eigen formaat kartonnen plaat nodig? Kartonnen platen leveren we ook op maat. De prijzen voor kartonnen platen en vellen zijn op aanvraag. Bestel uw kartonnen platen en vellen en verdere verpakkingsmateriaal

Nog ander verpakkingsmateriaal nodig?

Mocht u naast golfkarton platen en vellen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Bij Sabé Verpakkingen bieden we namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin, 720st/pallet

 2. Kartonnen platen 950 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 950 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 950 x 1150 mm B-golf bruin, 720st/pallet

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal