Kartonnen platen

Kartonnen platen

Verpakken met kartonnen platen

Onze kartonplaten met enkele golf voldoen aan de veeleisende normen voor diensten, kwaliteit en milieu. Deze kartonnen platen en vellen worden voor vele toepassingen gebruikt: als onderleggers, tussenleggers, palletplaten, onderlegvellen, tussenlegvellen, ter bescherming of als verpakking. Kartonnen platen bieden een prima bescherming aan het product en zijn eenvoudig te verwerken en op maat te maken. In de golfrichting is de kartonnen plaat eenvoudig te vouwen.

heeft u een eigen formaat kartonnen plaat nodig? Kartonnen platen leveren we ook via aanmaak, dus klant specifiek. De prijzen voor kartonnen platen en vellen zijn op aanvraag.

Bestel uw kartonnen platen en vellen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast golfkarton platen en vellen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal
 1. Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 750 x 1150 mm B-golf bruin, 720st/pallet

 2. Kartonnen platen 950 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 950 x 1150 mm B-golf bruin

  Kartonnen platen 950 x 1150 mm B-golf bruin, 720st/pallet

Producten 1 tot 2 van 2 in totaal