Kraft papier

Kraft papier

Verpakken met stevig Natronkraft inpakpapier beschermt uw producten

Bruin natronkraft inpakpapier is een zeer sterke papiersoort. Door de lange zuivere vezels heeft dit natronkraft pakpapier een hog scheurweerstand, waardoor dit inpakpapier erg goed geschikt voor het verpakken van producten met scherpere randen of hoeken.

Natronkraft pakpapier is geschikt voor heel veel toepassingen. Natronkraft papier is de standaard in verpakkingspapier ! Dit sterke bruine inpakpapier is te bestellen op rollen en als vellen in diverse formaten en diktes, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Bestel online uw natronkraft pakpapier rollen en vellen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast natronkraft pakpapier nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van rollen en vellen natronkraft inpakpapier**