Natronkraft papier

Natronkraft papier

Het inpakken van goederen is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als het gaat om goederen met scherpe hoeken of randen. Natronkraft papier is een zeer sterke papiersoort die ervoor zorgt dat uw goederen inclusief verpakking zonder schade op de plaats van bestemming arriveren.

Wanneer gebruikt u natronkraft papier

Zoals hierboven genoemd is natronkraft papier dus perfect voor het inpakken van goederen met scherpe randen en hoeken, maar waarom is dit zo? De minder sterke inpakpapieren zullen snel scheuren wanneer ze in aanraking komen met scherpe randen en hoeken. Dit komt doordat ze simpelweg te slap zijn om dit tegen te houden. Het natronkraft papier blijft in tegenstelling tot de zwakkere varianten wel intact. Dit sterke bruine inpakpapier zal dankzij zijn sterke structuur namelijk niet snel scheuren en heeft een hoge scheurweerstand.

Verkrijgbaar in rollen en vellen

Het natronkraft papier is bij ons verkrijgbaar in rollen en vellen. Rollen zijn erg handig wanneer u het inpakpapier vaak en snel achter elkaar nodig heeft voor goederen van verschillende formaten. Even de rol tot de nodige lengte afrollen en afscheuren. Natronkraft papier in de vorm van vellen is handig wanneer u goederen inpakt van hetzelfde formaat. Deze vellen kunnen namelijk op gewenst formaat worden geleverd.

Verpakkingsmateriaal kopen  

Mocht u naast natronkraft pakpapier nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor veel artikelen die u bij ons uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd. Indien natronkraft papier het best past bij uw toepassing kunt u hieronder kiezen welke soort het best bij u past.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van rollen en vellen natronkraft inpakpapier**