Natronkraft papier

Natronkraft papier

Natron kraftpapier als verpakkingsmateriaal

Het inpakken van goederen is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als het gaat om goederen met scherpe hoeken of randen. U heeft vast al gemerkt dat normaal inpakpapier simpelweg te snel scheurt. Het is daarom niet geschikt om dit soort producten mee te verpakken. Wat u nodig heeft, is sterk papier met een hoge scheurweerstand. In dat geval zoekt u naar Natron kraftpapier.

Wat is Natron kraftpapier?

Natron kraftpapier is dat sterke, bruine papier dat u vast al eens gezien heeft. Het is extreem sterk en scheurt hierdoor minder snel. Dit komt door de lang houtvezels waar het papier van gemaakt is. Deze vezels geven het Natron papier niet alleen zijn kwaliteit en hoge scheurresistentie. Het zorgt ook nog eens voor een hoge milieuvriendelijkheid. Doordat Natron kraftpapier van natuurlijk materiaal is gemaakt, is het 100% recyclebaar.

Wanneer gebruikt u natronkraft papier

Zoals hierboven genoemd, is natron kraftpapier perfect voor het inpakken van goederen met scherpe randen en hoeken. Dat is echter niet het enige. Natron is wat dikker en zwaarder maar blijft toch vouwbaar en soepel. Het is dus een goede buffer tussen uw (breekbare) producten en de omgeving. Het is daarom niet alleen verstandig om dit materiaal te gebruiken om uw producten mee in te wikkelen. U kunt Natron kraftpapier ook gebruiken als opvulling van lege ruimtes. Is er bijvoorbeeld ruimte over in de doos? Vouw wat Natron papier dubbel en steek het tussen uw product en de rand van de doos. Zo is er minder kans op verschuiving en beschadiging.

Verkrijgbaar in rollen en vellen

Het natronkraft papier is bij ons verkrijgbaar in rollen en vellen. Rollen zijn erg handig wanneer u het inpakpapier vaak en snel achter elkaar nodig heeft voor goederen van verschillende formaten. Even de rol tot de nodige lengte afrollen en afscheuren. Natronkraft papier in de vorm van vellen is handig wanneer u goederen inpakt van hetzelfde formaat. Deze vellen kunnen namelijk op gewenst formaat worden geleverd.

Verpakkingsmateriaal kopen

Mocht u naast natronkraft pakpapier nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijk dan in onze webshop. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor veel artikelen die u bij ons uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd. Indien natronkraft papier het best past bij uw goederen, kunt u op deze pagina kiezen welke soort het best bij u past.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van rollen en vellen natronkraft inpakpapier**