Bedrukte Draagtassen

Bedrukte Draagtassen

Bedrukte draagtassenbedrukte plastic tassen

Bedrukte papieren of plastic tassen zijn niet weg te denken in het straatbeeld en zijn waarschijnlijk het meest gebruikte reclamemiddel. Bedrukte draagtassen zijn een zeer sterk communicatiemiddel voor permanente en actiematige reclame.

Bedrukte tassen zorgen voor herkenbaarheid en deze draagtassen, met uw unieke eigen opdruk. De tassen werken mee aan het juiste imago van uw winkel of bedrijf. De mogelijkheden zijn zeer divers: plastic of papieren tasjes, hemdtasjesm lustassen, DKT tassen.

Sabé Verpakkingen levert al sinds 1987 bedrukte tassen van plastic of papier, uiteraard alleen van hoogwaardig materiaal en druk kwaliteit.

Van kleine oplages met snelle levertijden tot grote aantallen...We helpen u graag om de juiste tas te vinden en u krijgt daarnaast een gratis proefdruk.

Plastic draagtassen

Plastic tassen met opdruk leveren we in diverse materialen zoals LDPE, HDPE, MDPE, Recycled plastic, Opnieuw plastic en Bio plastic.

Wij kunnen u bedrukte plastic tassen leveren vanaf 2500 stuks* met een levertijd van ca. 4 weken na goedkeuring van de drukproef die u gratis per email van ons ontvangt.

Daarnaast zijn diverse formaten en uitvoeringen plastic tassen leverbaar vanaf 1000 stuks, binnen 10 dagen geleverd, zodat u altijd de keuze heeft.

Onze bedrukte plastic tassen zijn van een hoogwaardig PE materiaal en worden uitsluitend bedrukt met duurzame drukmaterialen van de beste kwaliteiten en uiteraard met milieuvriendelijke inktsoorten.

De plastic tassen zijn te drukken in max. 8 kleuren of Fullcolour met 1 of meer steunkleuren.en u heeft de keuze tassen met handgreep of met draaglussen Voorzie uw bedrukte draagtas van een barcode !

Per 1-1-2016 is de nieuwe wetgeving draagtassen van kracht : plastic draagtassen moeten bij uitgifte geprijst worden aan de kassa.

Om de doorbelasting voor uw klant eenvoudiger te maken adviseren wij u om de draagtas te voorzien van een EAN-code.

U kan, indien gewenst, 3 verschillende tarieven hanteren voor het beprijzen van de tassen.

Bijvoorbeeld klein formaat tas, middelformaat en groot formaat. Indien u 1 tarief gaat gebruiken neem dan de medium EAN-code.

Small : EAN 8719324038003 Medium : EAN 8719324038010 Large :  EAN 8719324038027

Informatie als de draagtas wordt voorzien van een EAN-code :

Bij bestaande positieve bedrukkingen wordt de EAN-code kosteloos door ons bijgeplakt op een door u aangegeven positie op de draagtas.

Bii bestaande diapositieve bedrukkingen zal de EAN-code moeten worden uitgespaard in het drukbeeld. Hiervoor is het noodzakelijk om nieuwe drukstempels te laten produceren. Voor nieuwe bedrukkingen kan de EAN-code direct worden meegenomen in het ontwerp van uw draagtas op een door u aangegeven positie.

Voor het scannen moet er voldoende contrast zijn tussen de donkere strepen en de lichte ondergrond van de barcode.  Neem bij twijfel contact met ons op om u van een juist advies te voorzien of een extra drukkleur noodzakelijk is. Voor meer informatie : [email protected]

Bedrukte Plastic tassen en het milieu

Bedrukte plastic tassen zijn uiteraard ook leverbaar in milieuvriendelijke plastic materialen, zoals de zeer milieuvriendelijke OPNIEUW® recycled plastic tassen en de biologisch afbreekbare plastic tassen uit zetmeel, die na gebruik 100% composteerbaar zijn.

Bedrukte Papieren draagtassenbedrukte papieren tassen

Papieren tassen met bedrukking zijn mooie doeltreffende reclamedragers en een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tassen.

Papieren draagtassen zijn leverbaar in effen bruinkraft, gebleekt witkraft of smal gestreept wit- of bruin kraftpapier.

De bedrukte papieren tassen met platte handgreep zijn leverbaar vanaf 5.000 stuks, bedrukte papieren tassen met gedraaid papieren koord zijn leverbaar vanaf 3.000 stuks.

Daarnaast zijn bedrukte papieren tassen in diverse formaten ook leverbaar vanaf 1000 stuks en binnen 10 werkdagen geleverd.

Papieren tassen zijn te bedrukken in max. 4 kleuren full-colour aan 1, 2, 3 of 4 zijden. Ook gekleurde papieren tassen met bedrukking zijn mogelijk. Gekleurde handgrepen aan deze papieren tassen zijn een optie.

Voor de levertijd van papieren tassen moet u uitgaan van ca. 6 - 8 weken na goedkeuring van de drukproef die we per email aan u verzenden.

Indien u spoed heeft of een kortere levertijd wenst, dan kunnen we in overleg met u kijken wat er mogelijk is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bedrukte plastic of papieren tassen.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.