Bedrukt Plakband & Tape

Bedrukt Plakband & Tape

 Bedrukt plakband & tape

bedrukt plakband

Bedrukt plakband en tape geven uw zendingen een extra attentie.

Bedrukt plakband is een opvallende reclamedrager en een fraai bedrukt plakband straalt kwaliteit uit en werkt imago versterkend. Met bedrukt plakband en tape heeft u een relatief goedkope manier om reclame te maken voor uw bedrijf of product. Met bedrukt plakband en tape maakt u tevens uw zending herkenbaar en geeft het een zekere mate van security.

Bedrukt plakband en tape zijn standaard leverbaar tot 3 kleuren al vanaf 36 rollen. Het drukken van rollen plakband en tape is mogelijk van rolbreedte 9 mm tot en met 75 mm in diverse tape kwaliteiten.

Plakband en tape zijn te bedrukken in 4 of 5 en ook full colour, maar deze bedrukkingen zijn op aanvraag en hebben een grotere afname hoeveelheid nodig.

Wij bieden u gegarandeerde meters, rolbreedte en dikte van materiaal per rol bedrukt plakband!

Hoe bepaald u welke bedrukt plakband of tape u heeft?

Als u al (bedrukt) plakband heeft en u wilt weten of het PVC tape of PP tape is, rol het plakband dan een stukje af en plak het tape-uiteinde op de tafel. Rol het plakband nu nog iets verder af en trek de tape strak.

Prik er nu met een pen in. Als u een gaatje in het plakband heeft geprikt is het een pvc tape. Indien de tape knapt of inscheurt is het een pp tape.

Bedrukt PVC plakband en tape

Bedrukt PVC plakband is kwalitatief de beste plakband voor bedrukken. Dit plakband is lang houdbaar en heeft een goede kleefkracht.

PVC plakband heeft nagenoeg geen rek en rolt geruisloos en niet te licht af. De bedrukking op PVC plakband is zeer goed slijtvast en het plakband is lang houdbaar. Bedrukt PVC plakband wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken, sluiten van kartonnen dozen, en het herkenbaar maken van zendingen.

Bedrukt PP solvent plakband en tape

Bedrukt PP solvent plakband is het langste houdbaar van de PP tapes. dit bedrukte plakband is geschikt voor gebruik bij temperaturen onder het vriespunt ( -20 °C / +40 °C ).

Dit bedrukte PP solvent plakband heeft ongeveer dezelfde kleefkracht als PVC tape en dit plakband rolt redelijk licht af, maakt wat meer afrolgeluid en heeft meer rek. De bedrukking op deze tape is bijna slijtvast.

Bedrukt plakband en tape in andere kwaliteiten en uitvoeringen

Naast de bovenstaande kwaliteiten bedrukt plakband en tape, bieden wij u een veel groter assortiment bedrukt plakband, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

onderstaand ziet u een beknopt overzicht van de mogelijkheden voor bedrukt plakband en tape bedrukt

- PP hotmelt plakband en tape bedrukt

- PP hotmelt 3M tape bedrukt PP acryl plakband en tape bedrukt

- PP acryl Lownoise plakband bedrukt Metalised PP tape bedrukt

- Papieren plakband bedrukt

- Under Surface bedrukt tape (bedrukking zit tussen film en lijmlaag in, deze kan hierdoor vrijwel niet slijten)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bedrukt tape en plakbandaktie bedrukt plakband

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.