Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Plakband & Tape

Plakband & Tape

Sluit dozen en verpakkingen dicht met plakband of tape

Tape, plakband en kleefband zijn bij uitstek geschikt om uw dozen en andere verpakkingen snel en stevig te sluiten of te bundelen. En met een goede tapedispensers of plakband afroller en de juiste kwaliteit verpakkingstape plakt u alles eenvoudig en betrouwbaar dicht. Sabé Verpakkingen biedt u de keuze uit maar liefst 6 verschillende kwaliteiten plakband en verpakkingstapes in een complete serie formaten. Deze bestelt u heel eenvoudig, samen met passende afrollers in onze online shop. Bijvoorbeeld witte, bruine, transparante en gekleurde PVC, PP-tape of polypropyleen tapes. Of wat denkt van het milieuvriendelijke papieren plakband !

Plakband en tape voor speciale toepassing nodig ?

Lengte of kruisgewijs versterkte tape, tape in kraftpapier, PVC-tape, waterdichte tape en machinetape, papieren eco-tape, Duct tape,  waarschuwingstape in PVC of PP, geruisloze of low noise PP-tape, industriële tape, masking tape, linnen tape, strappingtape, isolatietape, filament tape en gepersonaliseerde tape in allerlei soorten en maten. Bij sabé Verpakkingen kunt u dit bestellen. Bovendien hebben we in ons assortiment ook tape voor speciale doeleinden, waaronder dubbelzijdig tape, markeertape.

Wij leveren een zeer groot assortiment plakband en tape uit voorraad. Zowel de verpakkingstape in PVC of PP kwaliteit als de technische tapesoorten mogen niet ontbreken. Eenvoudig voor dozen sluiten, of voor specifieke toepassing: wij leveren een sluitende oplossing. Indien gewenst bedrukte met uw naam, tekst of logo, want plakband en tapes zijn naast voordelige sluitmiddelen ook zeer doeltreffende reclamedragers.

Welke plakband of tape kunt u het beste kiezen ?

- PVC plakband : PVC plakband is de meest gebruikte tape, rolt soepel en geruisloos, heeft een grote kleefkracht, een snelle en sterke hechting.  PVC tape is met de hand scheurbaar en is zeer lang houdbaar.   PVC tape is ook in diverse kleuren leverbaar. Enkele formaten in transparante kleur zijn ook in kleinverpakking te bestellen. PVC plakband is goed te gebruiken bij temperaturen van -20°C tot +40°C en is schimmelwerend. Toepassingen: PVC tape wordt voornamelijk gebruikt voor het sluiten van kartonnen dozen. Andere toepassingen zijn markering, bundeling en overige technische doeleinden.

- PP hotmelt plakband : PP hotmelt tape heeft een snelle en sterke hechting, rolt niet geruisloos en is zeer geschikt voor machinale verwerking. PP hotmelt tape is beperkt houdbaar. Deze hotmelt tape wordt minder vaak ingezet als handrollen.

 - PP solvent plakband : PP solvent tape is lang houdbaar, heeft een zeer goede kleefkracht, rolt soepel en is ook leverbaar in low-noise. PP solvent plakband is goed te verwerken bij temperaturen van -20°C tot +40°C.

- PP acryl plakband : PP acryl tape is geluidsarm, rolt soepel en is geschikt voor lichtere toepassingen en minder geschikt voor het sluiten van dozen die zijn gemaakt van recycled karton. PP acryl tape heeft een beperkte levensduur.

- PP High Tack Acryl plakband : PP Acryl High Tack tape is hoogwaardig, zeer sterk klevend door de low noise,extra dikke lijmlaag met een langere levensduur.  Enkele formaten PP plakband in transparante kleur zijn ook in kleinverpakking te bestellen. Toepassingen: PP Acryl High Tack tape wordt voornamelijk gebruikt van zowel lichte als zware dozen.

De laagste prijs kunnen we niet garanderen, want kwaliteit en service vinden wij ook heel belangrijk. Maar heeft u elders een betere prijs gevonden, dan kijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen!