Duct tape

Duct tape

Duct tape, wie kent deze niet ?

Duct tape is een sterke tape die oliebestendig en waterbestendig is en daardoor zeer goed toepasbaar bij noodreparaties voor loodgieter en electriciën. Duct tape wordt ook veel gebruikt voor het (tijdelijk) bundelen van kabels en snoeren bij theaters en concerten, hierbij wordt duct tape vaak Gaffatape, gaffer tape of podiumtape genoemd.

Onze professionele duct tape is ook geschikt voor tijdelijke en niet-permanente bevestiging waarbij het belangrijk is dat het nog makkelijk verwijderbaar blijft zonder plak- en kleefresten achter te laten.

Duct tape is een linnen tape met doorgaans grijze PE coating met daarin een draden versterking en is erg makkelijk met de hand te verwerken omdat het duct tape in de lengterichting erg sterk is, maar toch makkelijk af te scheuren is in de breedterichting.

We leveren Duct tape in 3 kwaliteiten: Professioneel, Extra en Standaard.  De hoogwaardige Duct tape Professioneel, ookwel Gaffer tape of podiumtape genoemd. Deze professionele duct tape is een zeer goed alternatief voor alle A-merken duct tape op de markt, die worden ingezet in bijvoorbeeld de entertainment industrie.  De ductape Extra is een sterke duct tape die in de meest voorkomende werkzaamheden zeer goed geschikt is. En daarnaast leveren we nog de Duct tape Standaard die voor allerlei kleine dagelijke toepassingen geschikt is. De Duct tape is ook leverbaar in de kleuren zwart en wit.

 Bestel online uw Duct tape en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast duct tape, gaffatape, gaffertape en podiumtape nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

 ** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van Duct tape **

Producten 1 tot 6 van 6 in totaal
 1. Duct tape 48 mm x 50 mtr Grijs

  Duct tape 48 mm x 50 mtr Grijs

  Duct tape 48 mm x 50 mtr Grijs, 4 rol/pak

 2. Duct tape 50 mm x 50 mtr Grijs extra

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Grijs - Extra

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Grijs extra 24 rol/ds

 3. Duct tape 50 mm x 50 mtr Grijs Professioneel

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Grijs - Professioneel

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Grijs Professioneel, 24 rol/ds

 4. Duct tape 50 mm x 50 mtr Wit - Professioneel

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Wit - Professioneel

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Wit - Professioneel, 24 rol/ds

 5. Duct tape 50 mm x 50 mtr Zwart extra

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Zwart - Extra

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Zwart extra, 24 rol/ds

 6. Duct tape 50 mm x 50 mtr Zwart - Professioneel

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Zwart - Professioneel

  Duct tape 50 mm x 50 mtr Zwart - Professioneel, 24 rol/ds

Producten 1 tot 6 van 6 in totaal