Verpakkingstape PVC / PP

Verpakkingstape PVC / PP

Sluit uw dozen met PVC of PP verpakkingstape

PVC plakband en PP tape zijn uitermate geschikt voor het sluiten van al uw kartonnen dozen en verpakkingen. En met de juiste tapedispenser en een rol verpakkingstape plakt u alles snel en stevig dicht.  Bij Sabe Verpakkingen heeft u de keuze uit een zeer compleet assortiment aan verpakkingstapes van PVC of PP. Deze bestelt u heel eenvoudig, samen met passende afrollers, in onze webshop!

Welke plakband of tape kunt u het beste kiezen voor het sluiten van dozen ?

- PVC plakband : PVC plakband is de meest gebruikte tape, rolt soepel en geruisloos, heeft een grote kleefkracht, een snelle en sterke hechting op vrijwel alle kwaliteiten karton. PVC tape is met de hand scheurbaar en is zeer lang houdbaar. PVC tape is ook in diverse kleuren leverbaar. Enkele formaten in transparante kleur zijn ook in kleinverpakking te bestellen. PVC plakband is goed te gebruiken bij temperaturen van -20°C tot +40°C en is schimmelwerend. Toepassingen: PVC tape wordt voornamelijk gebruikt voor het sluiten van kartonnen dozen (kraftliner kwaliteit). Andere toepassingen zijn markering, bundeling en overige technische doeleinden.

- PP hotmelt plakband : PP hotmelt tape heeft een snelle en sterke hechting, rolt niet geruisloos en is zeer geschikt voor machinale verwerking. PP hotmelt tape is beperkt houdbaar. Deze hotmelt tape wordt minder vaak ingezet als handrollen.

- PP solvent plakband : PP solvent tape is lang houdbaar, heeft een zeer goede kleefkracht, rolt soepel en is ook leverbaar in low-noise. PP solvent plakband is goed te verwerken bij temperaturen van -20°C tot +40°C.

- PP acryl plakband : PP acryl tape is geluidsarm, rolt soepel en is geschikt voor lichtere toepassingen en minder geschikt voor het sluiten van dozen die zijn gemaakt van recycled karton. PP acryl tape heeft een beperkte levensduur.

- PP High Tack Acryl plakband : PP Acryl High Tack tape is hoogwaardig, zeer sterk klevend op vrijwel alle soorten karton, door de low noise extra dikke lijmlaag met een langere levensduur. Enkele formaten PP plakband in transparante kleur zijn ook in kleinverpakking te bestellen. Toepassingen: PP Acryl High Tack tape wordt voornamelijk gebruikt van zowel lichte als zware dozen.