Plakband & Tape

Plakband & Tape

U heeft de juiste verpakkingen aangeschaft en de goederen passen er perfect in, nu is het enkel nog de vraag hoe u de verpakking gaat sluiten? Plakband en tape zijn uitermate geschikt om dozen en andere verpakkingen snel en stevig te sluiten. Daarnaast kan plakband en tape worden ingezet om meerdere goederen te bundelen. Dit in combinatie met een tapedispenser of plakband dispenser zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare afsluiting van uw verpakking.

Een ruim assortiment

Bij Sabé Verpakkingen hebben we een ruim assortiment aan verschillende verpakkingen. Dit is voor onze plakband en tape zeker niet anders. Wij beschikken namelijk over maar liefst 6 verschillende soorten plakband en tape in verschillende formaten. Zo hebben we onder andere:

Bestel plakband en tape online

Bij Sabé Verpakkingen hebben we dus een ruim assortiment aan verschillende soorten plakband en tape. De artikelen die bij ons op voorraad zijn heeft u in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Mocht u niet met zekerheid weten welke type plakband of tape u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u uit de brand.