Dubbelzijdig plakband

Dubbelzijdig plakband

Goede hechting met dubbelzijdig tape en plakband

De juiste keuze voor een dubbelzijdig klevend tape wordt in hoge mate bepaald door de toepassing en de oppervlakte- eigenschappen van een product. Het kiezen van het juiste dubbelzijdige plakband verbetert de duurzaamheid en algehele kwaliteit van uw eindproducten. Dubbelzijdig klevend tape en plakband helpt u bij het maken van lastige verbindingen zoals bv. bij ongelijke materialen. Er is een ruime keuze aan twee zijden klevende tapesoorten beschikbaar, zoals foamtape, (Nitto) tissuetape, tapijttape en automotive foamtape. Voor iedere toepassing bieden we een oplossing in dubbelzijdig plakband en tape uit voorraad.

Bestel online uw dubbelzijdig tape en dubbelzijdig plakband 

Mocht u naast dubbelzijdig plakband of dubbelzijdig tape nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld paklijstenveloppen, opvulmaterialen, rekfolie, kraftpapier, vouwdozen, krimpfolie, tapes en gripzakjes. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

 ** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van dubbelzijdig tape en plakband **

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. TESA 4900 dubbelzijdig transfer tape 12 mm x 33 mtr transparant

    TESA 4900 dubbelzijdig transfer tape 12 mm x 33 mtr transparant

    TESA 4900 dubbelzijdig transfer tape 12 mm x 33 mtr transparant, 144 rol/ds

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal