Strapping tape

Strapping tape

Strapping tape: snel en goed beschermd bundelen en omsnoeren

Strapping tape wordt ook wel bundeltape of omsnoeringstape genoemd. Strappingtape heeft een zeer hoge trekvastheid en goede kleefkracht. Doordat strapping tape makkelijk verwijderbaar is, is dit type omsnoeringstape uitermate geschikt voor (tijdelijk) bundelen van producten en omsnoeren van ongelijke ladingen op pallets etc.

Nooit meer beschadigingen met strappingtape

Deze polypropyleen omsnoeringstape houdt ladingen stevig op hun plek op de pallet. Strappingtape kan eenvoudig worden verwijderd zonder het oppervlak van de goederen te beschadigen. Deze omsnoeringstape is vervaardigd uit uiterst sterk pp materiaal met een hoge scheurweerstand en treksterkte. Het gebruik van de omsnoeringstape is uiterst eenvoudig: stapel uw kartonnen dozen of andere goederen netjes op een pallet en omwikkel deze verpakkingen dan stevig met de strapping tape. Doordat de strapping tape geen rek heeft, bent u verzekerd van een stabiel gestapelde pallet.

Bestel online voordelig uw strapping tape en omsnoeringstape 

Bent u naast strapping tape en omsnoeringstape ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld paklijstenveloppen, opvulmaterialen, kartonnen enveloppen en dozen, masking tapes en filament tapes. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van strapping tape en omsnoeringstape **

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal
 1. Strapping tape 12 mm x 66 mtr oranje

  Strapping tape 12 mm x 66 mtr oranje

  Strapping tape 12 mm x 66 mtr oranje, 144 rol/ds

 2. Strapping tape 15 mm x 66 mtr oranje

  Strapping tape 15 mm x 66 mtr oranje

  Strapping tape 15 mm x 66 mtr oranje, 120 rol/ds

 3. strapping tape

  Strapping tape 25 mm x 66 mtr oranje

  Strapping tape 25 mm x 66 mtr oranje

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal