Verpakkingstape PVC / PP

Verpakkingstape PVC / PP

Sluit u dozen machinaal af of bent u op zoek naar PVC-tape voor het dichten van een kartonnen doos? Dat is nogal een verschil. Sabé Verpakkingen biedt u een ruime keuze aan PVC-tape en PP-tape. De verpakkingstapes bestelt u heel eenvoudig, samen met passende afrollers, in onze webshop.

U heeft tape nodig. Dit kan een eenvoudige handrol PVC-tape zijn die u op een vaste plek in uw kantoor wilt leggen, maar ook grote volumes PP-tape voor industrieel gebruik. Het is een wezenlijk verschil, zo moet u weten. We kunnen u desgevraagd alles vertellen over PVC-tape, PP-tape, lengte, dikte, afrolgeluid, dispensers, afrollers en bijzondere condities waaronder tape kan worden aangebracht.

Assortiment PVC-tape en PP-tape

Eén ding is zeker: Het assortiment is breed en ruim. Maar welk plakband of welke tape moet u kiezen? We helpen u alvast op weg:

PVC-tape

PVC-tape is de meest gebruikte tape, rolt soepel en is geruisloos. Bovendien heeft PVC tape een relatief grote kleefkracht en een snelle hechting op vrijwel alle soorten karton. PVC tape is zeer lang houdbaar en in diverse kleuren leverbaar. Verder doet PVC tape zijn werk onder vrijwel alle omstandigheden, zelfs bij temperaturen van -20°C tot +40°C.

PP-tape hotmelt

PP-tape hotmelt blinkt uit vanwege de snelle en sterke hechting en wordt vaak toegepast voor machinale verwerking. Helemaal geluidloos is de PP tape hotmelt niet.

PP-tape solvent

PP-tape solvent is lang houdbaar en heeft een uitstekende kleefkracht. Opvallend is het afrolgeluid, dat bijna te verwaarlozen is bij de low noise variant van deze PP tape solvent.  Dit plakband is zeer goed te verwerken bij temperaturen van -20°C tot +40°C. Ook PP solvent tape wordt vaak toegepast voor machinale verwerking.

PP-tape Acryl

PP-tape Acryl is geluidsarm, rolt soepel en is geschikt voor lichtere toepassingen en minder geschikt voor het sluiten van dozen die zijn gemaakt van recycled karton. PP-tape Acryl heeft wel een beperkte levensduur van max. 1 jaar.

PP-tape Acryl High Tack

PP-tape Acryl High Tack is hoogwaardige lownoise plakband en is sterk klevend op vrijwel alle kartonsoorten. Ook zorgt de extra dikke lijmlaag voor een lange levensduur van de tape. De PP-tape Acryl High Tack is voor lichte en zware dozen te gebruiken. Enkele formaten PP-plakband en tape in transparante kleur zijn ook in kleinverpakking te bestellen.