Plastics & Folie

Plastics & Folie

Verpakken met Plastic en Folie

Plastic en folie kennen heel veel toepassingen.  Naast de bekende plastic zakken en zakjes zijn er onze tophoezen, krimphoezen, afvalzakken, asbestzakken en asbestfolie, folie op rol, buisfolie, gripzakjes, gripzakjes, topvellen, vacuumzakken, pallethoezen enz. Dit alles in vele formaten, diktes en kleuren. Voor iedere toepassing is de juiste oplossing te leveren.  Ook voor bedrukte plastics en folie of zakken, vellen, rollen op maat kunnen we u van dienst zijn. Onze flexibele verpakkingen vinden hun weg binnen nagenoeg alle sectoren.

Tophoezen

Sabe Verpakkingen is producent van Tophoezen, dit zijn korte afdekhoezen voor het afdekken van de bovenzijde van pallets, kratten, bakken, bigbags enz.  Door de unieke constructie zitten de tophoezen altijd stevig rond de pallet en zo wordt hygiene en stofvrij verpakken optimaal gewaarborg. Deze tophoezen worden toegepast in o.a.  levensmiddelenindustrie, electronica, metaalwaren, tuinbouw, industrie, logistiek, opslag, transport en de verpakkingsgroothandel. In vele sectoren vinden onze tophoezen hun weg. Hierbij staan klant, kwaliteit en optimale service centraal.

De laagste prijs kunnen we niet garanderen, want kwaliteit en service vinden wij ook heel belangrijk. Maar heeft u elders een betere prijs gevonden, dan kijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen!