Afzetlint

Afzetlint

Afzetlint kopen

Afzetlinten worden doorgaans gebruikt voor het afzetten, afbakenen of markeren van verboden of gevaarlijke plaatsen. Maar afzetlint kan ook prima gebruikt worden bij het uitzetten van een parcours en bij evenementen, beurzen of winkelopeningen. 

Afzetlint voor verhoging van de veiligheid

Mensen die afzetlint met de bekende witte en rode strepen zien, snappen direct dat zij de ruimte achter het lint niet mogen betreden. Deze kleuren staan namelijk voor gevaar en waarschuwen de aanwezigen. Dankzij het reflecterende plastic en de felle kleuren is de het afzetlint ook goed te gebruiken in situaties met weinig licht. 

Altijd voldoende afzetlint

Eén rol afzetlint is maar liefst 500 meter lang. U kunt dus behoorlijk grote gebieden afzetten. De rol is bovendien gemakkelijk met een schaar door te knippen. Als u minder lange stukken nodig heeft, hoeft u daarom niet direct de hele rol te gebruiken. Dit maakt het afzetlint een economische oplossing.

Bestel uw afzetlint gemakkelijk online

Mocht u naast afzetlinten nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

 ** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van afzetlinten**

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Afzetlint 80 mm x 500 mtr wit/rood

    Afzetlint 80 mm x 500 mtr wit/rood

    Afzetlint 80mm x 500 mtr wit/rood

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal