Asbestzakken & folie

Asbestzakken & folie

Asbestzakken & folie

Officiële asbestzakken en asbestfolie zijn herkenbaar aan het asbestlogo dat op de asbestzak of asbestfolie gedrukt staat. Asbest verwijderen kan gevaarlijk zijn en moet daarom op de juiste manier worden verwijderd.

Gebruik het juiste materiaal

Asbest, een verzamelnaam voor mineralen die voorkomen in de natuur en behoren tot de silicaten. Het komt op diverse plaatsen voor. Zo kan asbest onder andere te vinden zijn in:

 • Golfplaten
 • Op schuurtjes
 • Afvoerbuizen
 • Schoorstenen
 • Plafondplaten
 • Vensterbanken
 • Vloerzeilen
 • De kit van kozijnen

Asbestzakken en asbestfolie wordt dus gebruikt om asbest te verplaatsen. Echter, asbest is niet altijd gevaarlijk. Zolang het goed in ander materiaal vastzit kunt u het gewoon laten zitten. Wanneer het echter begint te breken doordat erin wordt gezaagd of geboord komen er kankerverwekkende vezels vrij. Dit wilt u natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat het asbest met de juiste asbestzakken en asbestfolie wordt ingepakt en verplaatst.

Kies voor kwaliteit

Zowel onze asbestzakken als asbestfolie voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De officiële asbestzak of asbestfolie is herkenbaar aan het asbestlogo dat op de asbestzak of asbestfolie gedrukt moet staan. We leveren asbestzakken voor stukken asbest, asbestplaten of asbest puin. Daarnaast leveren wij ook sterk asbestfolie voor het omwikkelen van asbestplaten.

Op zoek naar ander verpakkingsmateriaal?

Mocht u naast asbestzakken en asbestfolie nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Bij Sabé Verpakkingen bieden we namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal
 1. Asbest folierol 290 cm x 100 mtr transparant 100 mu bedrukt A - logo

  Asbest inpakfolie Rol 290 cm x 100 mtr transparant

  Asbestfolie Rol 2900 mm x 100 mtr transparant 100 mu bedrukt Asbest - logo

 2. asbestzakken bedrukt 120x130cm

  Asbestzakken 1200 x 1300 mm transparant 100 mu Bedrukt

  Asbestzak 120 x 130 cm transparant 100 mu bedrukt met Asbest-logo, vignet en waarschuwingstekst

 3. Asbestzakken 800 x 1200 mm transparant 100 mu Bedrukt

  Asbestzakken 800 x 1200 mm transparant 100 mu Bedrukt

  Asbestzak 80 x 120 cm transparant 100 mu bedrukt met A-logo Vignet en Waarschuwingstekst

Producten 1 tot 3 van 3 in totaal