Folie rollen, LDPE

Folie rollen, LDPE

Inpakken met Verpakkingsfolie

De verpakkingsfolie op rol van Sabé Verpakkingen kan handmatig of machinaal worden verwerkt tot verpakkingsmateriaal of afdekvel. En met een sealapparaat kan er van dit verpakkingsfolie ook zakken ook zakken gemaakt worden. Deze LDPE verpakkingsfolie is tevens bedoeld om grote oppervlaktes mee af te dekken. Ook is dit folie op rol zeer geschikt als beschermfolie, krimpfolie, afdekfolie of beschermingsfolie.

Uw eigen formaat, dikte of kleur LDPE folie nodig?

LDPE vlakfolie of halfbuis folie op rol kunt u ook bestellen in uw eigen rolbreedte of dikte en kleur eventueel met uw eigen bedrukking ! vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bestel online uw verpakkingsfolie en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast verpakkingsfolie nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, zoals krimpfolie of rekfolie, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.