Folie rollen, LDPE

Folie rollen, LDPE

Inpakken met verpakkingsfolie

De verpakkingsfolie op rol van Sabé Verpakkingen kan handmatig of machinaal worden verwerkt tot verpakkingsmateriaal of afdekvel. En met een sealapparaat kan er van dit verpakkingsfolie ook zakken gemaakt worden. Deze LDPE verpakkingsfolie is tevens bedoeld om grote oppervlaktes mee af te dekken. Ook is dit folie op rol zeer geschikt als beschermfolie, krimpfolie, afdekfolie of beschermingsfolie.

Uw eigen formaat, dikte of kleur LDPE folie nodig?

LDPE vlakfolie of halfbuisfolie zijn te bestellen op rol. U kunt daarbij zelf aangeven hoe dik of breed de rol moet zijn. Dat is echter niet het enige dat u kunt aanpassen, onze service gaat verder dan dat! U kunt de rollen namelijk ook bedrukt bij ons afnemen. Dit is heel handig als u bijvoorbeeld uw logo, tekst, gebruiksaanwijzingen of andere afbeeldingen wilt tonen! Als u daar gebruik van wilt maken kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden. Dat is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Plastic folie voor het transport

Plastic verpakkingsfolie is het ideale materiaal bij het logistieke process. Het zorgt er niet alleen voor dat producten bij elkaar gehouden worden. Het zorgt ook voor een goede afdekking. Daardoor is het moeilijker om de producten te beschadigen of te bevuilen. Bovendien is bij Sabé de folie standaard verkrijgbaar in drie kleuren:

  • Doorzichtig
  • Zwart 
  • Wit

Bestel online uw verpakkingsfolie

Bij Sabé verpakkingen bieden wij allerlei soorten folie. Mocht u op zoek zijn naar andere soorten folie zoals krimpfolie of rekfolie dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u niet alleen plastic folie maar bijvoorbeeld ook kartonnen dozen en meer!
Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.