Krimpfolie

Krimpfolie

Krimpfolie is een transparantie folie die bij verhitting strak om het verpakte materiaal krimpt en de nodige bescherming biedt. Dit is een functionele oplossing voor losse goederen die op zijn plaats moeten blijven wanneer ze worden vervoerd. Doordat de krimpfolie strak om de goederen zit, komen de goederen niet van hun plek. Dit is handig bij losse goederen als:

  • Dozen

  • Flessen

  • Pallets

  • Hout

  • Blikken


Naast het functionele aspect is het ook nog eens een lust voor het oog wanneer de folie om de goederen heen krimpt. Het ziet er solide en professioneel uit. Bij Sabé Verpakkingen hebben we krimpfolie in diverse soorten, maten en diktes verkrijgbaar. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Onze verschillende soorten

Wij kunnen verschillende soorten krimpfolie leveren die allemaal uniek zijn en gemaakt voor verschillende situaties.

Polyolefine krimpfolie

Zo beschikken we over de polyolefine krimpfolie. Dit is een glasheldere folie die zich kenmerkt vanwege zijn sterkte. Perfect voor het inpakken van losse goederen waarbij u nog wel wil zien hoe het er van binnen uitziet. Doordat deze krimpfolie zo sterk is wordt hij vaak toegepast voor de bescherming van voedingsmiddelen en industriële goederen.

LDPE-krimpfolie

Een nog sterkere variant in de krimpfolie familie is de LDPE-krimpfolie. Deze wordt vaak toegepast om materialen niet alleen tegen fysieke schade te beschermen maar ook tegen vuil vocht en stof. Deze leveren wij in 2 uitvoeringen namelijk gevouwen en vlak. Bij de gevouwen uitvoering, kunt u een product tussen de folie leggen en zo door de krimptunnel heenvoeren.  De folie krimpt biaxiaal, dat wil zeggen dat deze folie zowel in de lengte als breedte krimp.

Krimpfolie kopen

Het gemak van van deze folie is groot. Het verhitten vindt vaak met automatische apparatuur plaats. Denk bijvoorbeeld aan een krimptunnel of een krimppistool. Bent u opzoek naar de juiste verpakkingsmateriaal? Bekijk dan onze producten en beslis welk verpakkingsmateriaal het best bij uw goederen past. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

 

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele prijzen van polyolefine krimpfolie en LDPE krimpfolie **