Krimpfolie

Krimpfolie

Krimpfolie: veelzijdig en gemakkelijk

Krimpfolie is er in vele soorten en maten. Sabé Verpakingen levert uit voorraad de glasheldere polylefine krimpfolie en de zeer sterke LDPE krimpfolie, zowel dubbelgevouwen als vlak, en met of zonder microperforatie. Krimpfolie is veelzijdig te gebruiken en biedt goede bescherming aan uw product. De krimpfolie krimpt bij verhitting eenvoudig en snel mooi strak rond al uw producten. Op deze wijze sluit de krimpfolie perfect aan rond uw product.

Krimpfolie wordt veel gebruikt als verpakkingsmateriaal om bijvoorbeeld dozen, blikjes, flessen, hout en losse onderdelen. De krimpfolie wordt over of om het te verpakken materiaal aangebracht, vaak met automatische apparatuur. Het pakket wordt dan verwarmd met behulp van een krimptunnel of krimppistool om zo het krimpfolie te kunnen laten krimpen.

Bestel online uw polyolefine krimpfolie en LDPE krimpfolie

Bent u naast krimpfolie ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld filament tapes, opvulmaterialen, rekfolie, vouwdozen, hersluitbare zakken en verzendkokers. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van polyolefine krimpfolie en LDPE krimpfolie **