Krimpfolie LDPE

Krimpfolie LDPE

Beschermen en sealen met LDPE krimpfolie

LDPE krimpfolie leveren wij in 2 uitvoeringen : gevouwen en vlak.  Bij de gevouwen uitvoering, kunt u een product tussen de folie leggen en zo door de krimptunnel heenvoeren.  De folie krimpt biaxiaal, dat wil zeggen zowel in de lengte als breedte richting krimpend.

De krimpfolie bundelt uw producten of beschermt u producten tegen krassen, vocht en schuren.  Door de transparante folie blijft het product goed zichtbaar. 

Onze LDPE krimpfolie heeft de volgende eigenschappen:  zeer gemakkelijk lasbaar,  krimpt in lengte- en breedterichting, stug, grote draagkracht.  Het krimpfolie is geschikt voor verpakken van levensmiddelen en is recycleerbaar en daardoor ook milieuvriendelijk.

 Bestel online uw LDPE krimpfolie en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast krimpfolie, dubbelgevouwen of vlak,  nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van LDPE krimpfolie **