Krimphoezen

Krimphoezen

Verpakken met Krimphoezen

 Met de pallet krimphoezen van Sabé Verpakkingen heeft u stevige en goed krimpende beschermhoezen voor uw geladen pallets. Het krimpen van deze LDPE krimphoezen kan zowel handmatig, met behulp van een krimppistool, of half- en volautomatisch in een krimpinstallatie. Met een krimphoes krijgt de palletlading meer stabiliteit en wordt het schuiven van producten voorkomen.

Tip: Een krimphoes kan natuurlijk ook als normale pallethoes worden gebruikt, dus zonder te krimpen.

De Krimphoezen zijn uit voorraad leverbaar in diverse formaten, los in dozen of op rol. Wenst u een ander formaa tkrimphoes een andere kleur, dikte, bedrukt of onbedrukt, los of op rol ? het kan allemaal, vraag naar de mogelijkheden voor deze krimphoezen.

Bestel online uw krimphoezen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast krimphoezen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van krimphoezen**

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Krimphoezen 870 x 680 x 1350 mm, 100mu, pallet 800x600mm

    Krimphoezen 870 x 680 x 1350 mm, 100mu

    Krimphoezen 870 x 680 x 1350 mm, 100mu, 50st/rol

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal