Rekfolie en bundelfolie

Rekfolie en bundelfolie

Rekfolie is ideaal om uw pallets en producten goed en stevig in te wikkelen

Rekfolie is leverbaar is vele soorten en maten en wordt voornamelijk gebruikt voor palletstabilisatie. Rekwikkelfolie is vochtwerend, stofwerend en één of tweezijdig klevend. Onze wikkelfolie heeft een hoge treksterkte en doorsteekweerstand. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment rekwikkelfolie, stretchfilm, seal plastic, wikkelfolie en palletwikkelfolie. Zowel handrollen rekfolie als machinerollen wikkelfolie voor vol- of halfautomatische verwerking, in diverse foliebreedtes, diktes en kleuren.

Rekfolie en rekwikkelfolie: geschikt voor vele toepassingen

Rekwikkelfolie en rekfolie is ook prima in te zetten voor het bundelen van producten, daarvoor leveren we ook de smalle rollen bundelfolie, ook wel minirollen rekfolie genoemd. We adviseren u graag welk rekfolie voor u het meest geschikt is en bieden u dan een betrouwbare rekfolie: zonder inscheuren of kapottrekken. 

Bestel online voordelig uw rekfolie en stretch sealfolie

Bent u naast rekwikkelfolie ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld paklijstenveloppen, opvulmaterialen, kartonnen enveloppen en dozen, brievenbusdoosjes, tapes en verzendkokers. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van de rollen rekfolie en wikkelfolie **